EXCLUSIV

Veselie: Angajații DSVSA Călărași au ajuns să taie lemne pentru locuința de la țară a directorului Drăgănică! / Video

Print Friendly, PDF & Email

Au ajuns la prima oră a dimineții în pădurea Vărasca, aflată pe raza comunei Dorobanțu, județul Călărași. Se află situată în partea dreaptă a DN 31 Călărași-Oltenița, chiar la intrarea în satul Dorobanțu, în plin câmp.

Pădurarul este cel care ne oferă mai multe detalii: „Eu nu am spus că n-a fost! Eu am spus că a cumpărat lemne.”

„Eu am avizul. Deci Gheorghe Drăgănică… Am avizu’, i-am făcut aviz la om. Unde le-a dus… Am tot! N-a plecat fără să… De tăiat, n-a tăiat… CL21SDP, datele la șofer, tot!… Vă spun și unde le-a dus: acasă la Ciocănești.”

  • Cine le-a încărcat?
  • Dânsul a fost acolo cu oamenii dânsului.
  • A adus el oameni?
  • Da.

De la Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Călărași, directorul executiv Gheorghe Drăgănică, în operațiunea de achiziționare, tăiere, manipulare, descărcare și spart lemne i-a folosit pe Adrian Mihai Buclescu – șofer și Marian Constantin – asistent veterinar, numit ca administrator, amândoi recent angajați. Drujba, marca Stihl, a fost luată din inventarul DSVSA Călărași.

La pădure, directorul executiv Gheorghe Drăgănică s-a dus tot cu mașina instituției, marca Toyota, CL05BEJ. Am găsit-o în curtea fostei I.A.S. Ciocănești, unde familia Elena și Gheorghe Drăgănică, amândoi angajați ai DSVSA Călărași, soția pe post de consilier superior și soțul pe postul de director executiv, dețin o locuință.

„Mă pregătesc de iarnă”, a fost reacția directorului Drăgănică la momentul la care s-a trezit cu noi la poartă.

  • Băieții de unde sunt?
  • De la mine?
  • De la dumneavoastră de la muncă?
  • Da. De ce? I-am învoit!

Buclescu Adrian a semnat, astăzi, condica de prezență, deși s-a aflat, toată ziua, la tăiat lemne, ba în pădure la Vărasca, ba la locuința de la țară a directorului Drăgănică. Veselia e deja generală!

La momentul la care l-am întrebat și de autoturismul marca Toyota, pe care îl folosește în interes personal, Gheorghe Drăgănică ne-a închis poarta în nas. Codul Penal al României, la art. 238, alin (1), pentru astfel de fapte prevede pedepse cuprinse între 3 luni și 2 ani de pușcărie sau amendă.

Pentru că la mijloc sunt elemente care ne depășesc aria de competență, vom sesiza organele legii.

Abia în cursul zilei de duminică, 9 octombrie, Gheorghe Drăgănică ne-a remis următorul text:

„Vă informez că am terminat de tăiat lemnele. Știi d-le Badea de ce apreciam articolele d-voastră? Mi se păreau bine documentate. Referitor la articolul calomnios postat referitor la persoana mea, ai cam dat-o de gard. Lemnele la pădure le-am încărcat cu un utilaj mecanizat, descărcarea sa făcut prin basculare, iar după cum se observă în imagine, nici măcar un lemn nu a fost spart, așa cum afirmi în acea postare. Lemnele au fost tăiate de mine și fiul meu. Așa cum spuneam, știam că totul este bine documentat. Zi bună!”

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WhatsApp WhatsApp

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker