ACTUALITATE

Vlad Țepeș: Fratele primarului este acuzat în spațiul public că ar fi abuzat sexual o minoră pe care o avea în îngrijire

Print Friendly, PDF & Email
  • Ce i s-a întâmplat fetei?
  • Nu spune nimica, șefu’, nu spune nimica.
  • Dar i s-a întâmplat ceva, nu?
  • Nu știu… Eu sunt mai mult plecat de-acasă.

În sat sunt cunoscuți drept ai lui Ca. Locuiesc, 7 suflete, părinții și 5 copii, pe o stradă desfundată. Casa acestora stă să cadă. Sărăcia se ghicește de la poartă.

Capul familiei, Ca, e știut drept un învederat consumator de băuturi alcoolice. Mirea este numele familiei.

O fată a acestora, G.A.M., strigată drept Mona, elevă la Liceul Tehnologic Dan Mateescu, din Călărași, acum în vârstă de 16 ani, a fost luată de suflet, de la vârsta de 11 ani, de familia fratelui primarului din comună. Se afirmă că ar fi fost abuzată sexual de Cristian Iliuță, fratele primarului Marian Iliuță. După care a fost gonită.

Mai multe filmulețe cu aceasta, goală, au fost difuzate în mediul on-line. Filmulețele au fost făcute acasă la fratele primarului.

„Ce dracu, domnule, sunt om în toată firea! Uitați-vă la mine, eu nu mai știu încotro s-o iau de atâta treabă. S-a auzit. E vorbă. Că, de auzit, s-aude!… Nu avea nici unde să doarmă. Acum are peste 16 ani! E vai de mama ei!”

Cristian Iliuță ne declară că a auzit că se discută, în sat, că ar fi comis o astfel de infracțiune. Are 52 de ani și doi băieți, amândoi adolescenți.

„Lumea, știți cum este: dacă vrea să-ți trântească o vorbă, ți-o trântește și te dărâmă. Adică, frate-miu, fiind primar aici, a fost o bătălie aici ca la nebuni. De-atunci o ține talanga băieții. E greu să pierzi… A fost nu o dată să avem discuții în comuna asta. Deci, lumea, dacă vrea să te dărâme, te dărâmă! Adică începe să vorbească prost de tine. Vede că te descurci, vede că nu știu ce. Toată treaba e de politică!”

Soția lui Cristian Iliuță, Mirela Gina Iliuță, are o altă variantă:

„Nu mai e la noi pentru că ne-a furat. Ne-a furat financiar. N-a înregistrat marfa pe caiet, una la mână. Și-avem o fată care se ocupă, ne ține acolo așa, și-a lăsat-o, a lăsat-o… I-a-ncărcat pe oameni pe datorie și ne-am trezit cu gaură foarte mare.”

Adolescenta despre care se spune că a fost abuzată sexual, în repetate rânduri, era folosită de familia fratelui primarului drept mână de lucru, la unul din cele două magazine pe care le deține pe raza satului. Mirela Gina Iliuță spune de tânăra luată de suflet, de la 11 ani, că le-ar fi furat peste 30.000 lei.

„Pe urmă, ne-am sesizat, că nouă nu ne-a spus nimeni nimic. Eu eram mai dură cu ea așa, că mă gândeam că e vremea de făcut prostii și zic s-o țin în scurt. Și ne-am trezit că a făcut niște poze la mine în casă și-o șantaja altul cu pozele alea și ea scotea bani… Când noi am dat-o afară, financiar, nu din alte motive, când ne-am trezit cu ce ne-am trezit, am zis stop. Eu n-am dat-o afară, dar i-am zis: în magazin tu nu mai ai ce să mai cauți! Și-atuncea ea, prinsă din toate părțile, cum a venit de la Călărași, și-a luat bagajul și a plecat.”

Știe că se afirmă în sat că, de fapt, adolescenta a fost gonită fiindcă ar fi fost prinsă întreținând relații intime cu soțul său.

  • L-ați prins sau nu?
  • Nu!

Mai multe filmulețe, cu adolescenta G.A.M., ar fi fost încărcate pe site-uri pentru adulți.

„De când am dat-o afară. Lumea atât a așteptat. Ce zice? N-a plecat ea degeaba! Stai c-o fi prins-o Mirela! Da-da!”

Marian Iliuță, primarul din comuna Vlad Țepeș, fratele celui acuzat de o asemenea grozăvie, ne spune că a auzit și el această variantă. Recunoaște, totodată, că tânăra G.A.M., zisă Mona, era folosită de familia fratelui său pentru diverse activități, inclusiv ca vânzătoare la unul dintre magazine.

„Sunt aruncate așa pentru el, ca să dea în mine. Mai multe nu știu. De câțiva ani de zile, au crescut-o… Și da, nu e legal să o pui să vândă la magazin.”

În cursul zilei de azi, postul de poliție local s-a sesizat în legătură cu aceste acuzații.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp