EXCLUSIV

Un dobitoc ajuns vicepreședinte: Delir userist, la Călărași / Cei care nu poartă mască trebuie luați la palme!

Print Friendly, PDF & Email

„Eremia este un dobitoc. Știam că este un dobitoc. Nu știu ce să vă spun, ce e în capul lui, de ce face chestiile astea sau ce crede el că rezolvă.”

Este declarația făcută de Amelia Elena Giurcan, șefa Organizației județene Călărași a Uniunii Salvați România.

Cristian Rober Eremia- un dobitoc din USR

Cel catalogat drept dobitoc este colegul său de partid, Cristian Robert Eremia, un individ cunoscut în spațiul public drept agramat. În 2016, Eremia era membru al Partidului Ecologist Român. A candidat, din partea acestei formațiuni politice, pe locul doi, pe listele pentru Senatul României. În alegerile respective, PER a obținut 140 de voturi. A fost cercetat penal pentru deținerea unei arme letale, fără drept. Arma i-a fost confiscată, în cursul anului 2019, fiind depusă la Camera de Corpuri Delicte a IPJ Călăraşi, conform dovezii seria CL, nr. 289506, din 31.01.2019.

Nu e prima dată când, în spațiul public, unii membri USR vin cu declarații halucinante.

Teodor Mugurel Lavrinenco, membru în structura locală a municipiului Oltenița, a făcut ceva identic: „Bă Câțule vedea-te-aș mort lângă măta și lângă tactu, mai pleacă în pi.da măti de la guvernul care ne omoară. Furați pentru cine? pentru măta din groapă? Rușine căcănar ce ești. Moarte ție și neamului tău de hoți și de bandiți.”

Un derapaj oarecum identic l-a avut și Cristian Robert Eremia. E consilier județean din partea acestei formațiuni politice, dar ocupă și unul din cele 3 posturi de vicepreședinți. Individul, fost beneficiar de concediu pentru creșterea copilului, dar și de un stimulent de inserție de 7.500 lei, se declară drept director general al unei firme private, din care ar obține, ca venituri salariale anuale, 28.436 lei, adică fix salariul minim pe economie. Și militează pentru neimpozitarea salariului minim.

Firma pe care afirmă că o conduce înregistrează datorii de 503.564 lei, la sfârșitul anului fiscal 2020. Datoriile sunt vizibil apropiate cu cifra de afaceri.

Eremia e consilier județean din partea Uniunii Salvați România. Mai au această calitate Amelia Elena Giurcan, Angelica Petcu și Valentin Popa, ultimul fiind considerat chiar de colegii săi drept analfabet funcțional.

  • Tu de ce jignești USR-ul?
  • Păi și ce treabă aveți? Acum 4 ani erați la ecologiști!

Spune că are acest comportament deviant dintr-un singur motiv: „De ce vă luați de USR? Asta e părerea mea, ce, e vreo problemă? Nu e prima dată când mi se pare mie că aduceți acuzații în defavoarea USR așa…”

„Ești pușcărie de ziarici”, a afirmat acesta, copiind vocabularul unui alt membru USR, cunoscut cu afecțiuni de ordin psihic. Întrebat de ce afirmă asta, Eremia, vicepreședinte al Organizației județene a Uniunii Salvați România, declară:

„Nu știu de ce. Probabil că nu-mi dau seama de ce. Așa a fost Moisescu, cum este impulsul acela: când vezi niște chestii care nu-ți convin, e un impuls, nu?”

  • Sunteți beat?
  • La ora asta pot să fiu cum vreau eu.
Amelia Elena Giurcan

„El, ce face, face în nume personal și-și asumă. El nu vorbește în numele USR.”

  • Are vreo afecțiune?
  • Ei, are!
  • Bea?
  • Nu știu să bea Cristi.
  • Dar ce i se întâmplă? E prost sau ce?

Președinta Organizației județene Călărași a Uniunii Salvați România nu ne poate oferi o explicație rațională. „Nu știu ce să vă spun.”

Eremia a candidat, la sfârșitul anului 2020, tot pentru un loc în Parlamentul României. A fost momentul când a oferit o altă declarație halucinantă. Referindu-se la măsurile care ar trebui impuse în contextul pandemic de la acea dată, poziția lui Eremia a fost următoarea:

„…Poate ar fi o soluție niște sancțiuni mai dure așa, că la români până nu pui biciul pe ei nu prea respectă. Am văzut niște filmulețe prin Spania sau prin India în care efectiv îi ia la palme, deci imediat! Sunt ca exemple de viață. La români, cu frica de sancțiune merge.”

Costin Mirescu, consilier municipal și membru în Biroul Județean al organizației județene a Uniunii Salvați România, s-a arătat mâhnit de un astfel de comportament deviant: „Oamenii reacționează diferit la stres. Noi, ca organism politic, poate că suntem stresați că toată lumea numai dă în noi. Dar, sigur, asta nu este o scuză, e doar o posibilă explicație… Un vicepreședinte de organizație județeană nu ar trebui să discute în felul ăsta.”

Costin Mirescu

Mirescu este unul dintre cei mai activi consilieri municipali călărășeni. Un tip temperat și principial, acesta poate fi una dintre soluțiile pentru intrarea în normalitate a administrației publice locale, la viitoarele alegeri locale.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp