EVENIMENT

Tânără călărășeancă ucisă în Spania: Aruncată, din mers, din mașină

Print Friendly, PDF & Email

În cursul zilei de ieri, în Torrejon de Ardoz, un oraș situat la 24 de kilometri de Madrid, Spania, s-a ținut un moment de reculegere în memoria Mădălinei Neacșu, o tânără, în vârstă de 31 de ani, din localitatea Mănăstirea, județul Călărași.

Mădălina a fost ucisă în cursul serii de 13 iulie, de cel cu care avea o relație, un șofer de la firma Elitur-Trans, cu sediul în comuna Bobicești, județul Olt. Criminalul, Paul Neicu, în vârstă de 37 de ani, e născut în comuna Vișina, județul Olt. Cu acesta, Mădălina avea o relație de circa 2 ani. Conform publicației elmundo.es, criminalul a sunat la numărul unic de urgență 112, declarând că Mădălina s-a înecat cu un os de pește, însă medicul de gardă a alertat poliția când a constatat că tânăra prezenta leziuni craniene profunde. În seara zilei de 13 iulie, cei doi au fost la un grătar organizat cu colegii, la sediul firmei, pe strada Polo Sur, din Torrejon de Ardoz, apoi au plecat împreună, într-o mașină a companiei. Câteva ore mai târziu, Paul a revenit la sediul firmei, singur, reclamând că Mădălina s-a înecat cu un os de pește. Era ora 2 noaptea. Conform medicilor spanioli, Mădălina prezenta leziuni cerebrale traumatice, sângera prin urechi și avea dificultăți respiratorii. A fost intubată și transferată, cu un prognostic rezervat, la spitalul din Torrejon de Ardoz.

Paul Neicu, la rându-i, prezenta leziuni pe brațe, acesta afirmând că are rănile ca urmare a faptului că a încercat s-o resusciteze pe Mădălina.

Mădălina a intrat în comă și ulterior a decedat, în cursul zilei de marți, la spitalul din Torrejon de Ardoz. Se suspectează faptul că între cei doi a izbucnit un conflict spontan, în timp ce se deplasau cu autoturismul din dotarea firmei, și că Paul Neicu ar fi aruncat-o, din mers, din mașină.

Acasă, la Mănăstirea, tatăl Mădălinei Neacșu are o altă versiune a faptelor. Mădălina și Paul aveau o relație de aproape doi ani. S-au cunoscut în Spania. Cei doi au fost acasă și la părinții Mădălinei, la Mănăstirea. “Nu știu când, dar brusc s-a stricat toată relația.” Pe Paul Neicu, tatăl Mădălinei îl caracterizează drept un om cu două fețe. “E plimbat. Cum ar veni, e un tip versat. “

Marian Neacșu, tatăl Mădălinei, crede că i-a fost ucisă fata fiindcă aceasta știa că Paul Neicu derulează activități cu caracter penal. “El făcea curse d-astea cu colete. Dar am impresia că se ocupa și cu altceva: distribuia droguri și se ocupa și cu prostituția. Treaba a fost pentru asta: fata știa și, ca să nu se afle, să nu spună ceva, a terminat-o!”

Relațiile dintre cei doi au devenit conflictuale de circa 3 săptămâni. Rudele Mădălinei spun că aceasta, în Spania, lucra în cadrul fermelor agricole, lucru improbabil.

“Ea nu mi-a spus niciodată dacă o bate, dacă-i vorbește urât. Nu mi-a spus niciodată lucrurile astea. Spunea că o iubește foarte mult, că-i face toate poftele și că nu este gelos pe ea”, ne declară o cumnată a acesteia, Alina Stoian.

Pentru repatrierea trupului neînsuflețit al tinerei Mădălina Neacșu, famila acesteia din Mănăstirea, județul Călărași, a deschis două conturi, în lei și în euro, unde se pot face donații. Familia Mădălinei este una săracă, iar pentru repatrierea acesteia este nevoie de circa 7.000 de euro.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp