EXCLUSIV

Stancea: Omorât, din gelozie, cu peste 20 de lovituri de cuțit / Înainte, nevasta ucigașă a avut grijă să-i taie penisul!

Print Friendly, PDF & Email

Cei din satul Stancea, comuna Spanțov, îl știau drept Sorin Ceaonaru, în vârstă de 52 de ani. A fost ucis ieri, de către nevastă-sa, cunoscută drept Violeta a lui Burna, cu peste 20 de lovituri de cuțit. Înainte să-l căsăpească, femeia i-a tăiat penisul.

Scenele terifiante au avut loc pe strada Anotimpurilor, la numărul 11. În fapt, e o fundătură, dintr-o parte a satului unde sărăcia este extremă.

Un ginere al acestuia, Florin, a fost cel care a sunat la numărul unic de urgență, după ce a ajuns, cât se poate de repede, la locul măcelului, chemat fiind de soacră-sa, autoarea crimei.

„A venit băiatul și ce pot să vă spun? L-a găsit mort în casă! Ea era pe bătătură și mortul era în casă.”

O cuscră de-a acestora, vecină cu ei, ne descrie scenele de groază. Sorin Miroiu, cum este trecut în buletin, era dezbrăcat, într-o odaie, străpuns cu zeci de lovituri de cuțit și cu penisul tăiat.

Criminala se numește Violeta Miroiu. De fel, este din comuna vecină, Chiselet.

Cei doi au, împreună, 4 copii, toți majori.

„Gelozia e. Că ce-i în casa omului, ei știe.” Gura satului spune același lucru: Violeta era extrem de geloasă pe Sorin Ceaonaru. Ni se spune că la locul crimei au ajuns 7 autospeciale, fapt care a agitat toată comunitatea.

„Din câte am înțeles de la lume, el singur și-a tăiat-o, ca să nu mai fie aia geloasă!”

„Nu-mi spunea mie nor-mea sau băiatul meu cum trăiau aceștia în casă. Ea a sunat acasă la băiatul meu. I-a spus, pe la ora două jumate, ea a sunat și i-a spus să vină că a fost un accident la ei, s-a tăiat el cu cuțitul. După aceea, băiatul a sunat la mine. S-au dus copiii și l-au găsit mort. Prima dată a spus că el și-a tăiat aia, după care ea l-a tăiat cu cuțitul, după câte am înțeles.”

Tot cuscra este cea care ne spune că Violeta Miroiu nu numai că era extrem de geloasă, dar făcea și adevărate crize de furie.

„Da, mai făcea crize. Are o săptămână în care și pe mine m-a făcut numai panaramă, mă făcea-n tot felul. Deci nu ne mai înțelegeam cu ea… Cu cuțitul l-a tăiat. Că a recunoscut ea, poliția l-a găsit în mobila de bucătărie, spălat. Deci două ore și ceva a căutat poliția cuțitul, nu știa unde este, că nu a găsit cuțitul lângă el. După care a sunat la ea, după ce a luat-o la Oltenița, și a recunoscut: duceți-vă în locul punct că acolo e cuțitul. Eu nu vorbeam cu ea. Ea nu-i dădea voie la copilul meu să vină la mine, peste stradă. Mă-nțelegeți? Deci era o femeie diferită. Ea se credea că este o femeie mai presus ca toată lumea asta. Dintre care s-o vadă lumea, acum, că-i criminală!”

Cel care a intrat primul la locul crimei, ginerele Florin, ne spune că Sorin Ceaonaru era pe jos, în a doua cameră, mort, în vreme ce Violeta Miroiu se plimba pe holul casei.

La cârciuma de la colț, după ce venea de la serviciu, se oprea Sorin Miroiu și mai ciocnea câteva beri. Era prieten din copilărie cu cârciumarul.

„Mai avea ceartă, divergențe-ntre ei. El mai venea pe la mine p-aici, mai bea și el o bere-două, seara, când venea de la muncă, apoi se duce omul acasă, liniștit, își vedea de treaba lui. Dar ea tot timpul se ținea de capul lui. El îmi spunea: băi Ioane, așa îmi spunea mie, Ioane, zice, nu mă mai înțeleg cu ea. Că-mi vine și să plâng… A lucrat cu mine, cel mai bun prieten… Nu mă mai înțeleg cu ea. Îmi scoate ochii, că iubesc, că fac eu, că cutare… Îi scotea ea ochii, să se acopere ea pe undeva. Nu cum a zis ea, că s-a tăiat singur. Calci într-un cui și te doare, dar să-ți mai faci aia și aia. Când am auzit aseară, am rămas tâmpit! Ea îl ținea din scurt, recalcitrantă, tot ea începea cearta. Ea-l ținea din scurt, nu-l lăsa să aibă prietenie cu nimeni, nici să vorbească. Numai să-l țină sigilat în casă, pentru ea.”

Violeta Miroiu a fost arestată preventiv, pentru o perioadă de 30 de zile, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Călărași, cu drept de contestație a deciziei. Soluția a fost dată de Tribunalul Călărași, în cursul zilei de 29 iulie 2021.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp