EXCLUSIV

Scene fierbinți: Wi-fi cu wc turcesc, la școală cu mămica, profa de sex – FOTO INTERZIS CARDIACILOR

Print Friendly, PDF & Email

Întâmplări hazlii au loc în unitățile de învățământ de pe raza județului Călărași. Azi, vă prezentăm 3 astfel de cazuri, cu precizarea că șefa Inspectoratului Școlar Județean, Steluța Caraion, nu a vrut să ne ofere puncte de vedere.

Internet în școala ta cu presiuni

 

SANYO DIGITAL CAMERA

Procurorii Departamentului Național Anticorupție au derulat percheziții la două firme de IT, SC 2K Telecom S.R.L., aparţinând fratelui lui Ghiţă Sebastian și S.C. Avitech Co. S.R.L., ambele din Voluntari, judeţul Ilfov. Acestea implementează programul denumit “Internet în școala ta”, valoarea acestuia fiind de 33 de milioane de euro, din fonduri ale Uniunii Europene. La Călărași, lucrări de introducere a rețelei de internet s-au executat la 31 de unități școlare. Prețul pentru fiecare unitate este de aproximativ 60.000 lei. Steluța Caraion, șefa Inspectoratului Școlar Județean, a făcut presiuni asupra contabililor de unități de învățământ pentru semnarea notelor de înregistrare a echipamentelor, motivând, la rându-i, că este presată de cei din conducerea ministerului Educației. La acest moment, multe din școlile călărășene au acces la internet hi-fi, în schimb nu au apă curentă, iar grupurile sanitare sunt dotate cu wc-uri turcești. Echipamentele folosite pentru executarea lucrărilor de introducere de internet în școli sunt produse în China.

Evaluare națională cu bibicul în brațe

bibicO elevă de clasa a VIII-a a venit, la examenul de simulare pentru evaluarea națională, proba de matematică, însoțită de fiul său născut în urmă cu două luni. S-a întâmplat în cursul zilei de 25 februarie, la Școala Tudor Vladimirescu din municipiul Călărași. Eleva provine dintr-un mediu defavorizat. A fost însoțită la școală de mamă, în fapt bunica fătului. Pe perioada derulării examenului, copilul a stat și în brațele profesoarelor asistente. Eleva are 15 ani. Directoarea unității de învățământ, Adriana Butoi, ne spune că situația acesteia este cunoscută la Inspectoratul Județean de Poliție Călărași, dar și la Direcția Generală Asistență Socială și Protecția Copilului. În schimb, de la Biroul de Investigații Criminale și cel de Ordine Publică nu ni se confirmă această informație. Mai mult, abia în cursul zilei de azi se vor demara proceduri specifice prin care urmează să se stabilească dacă eleva a fost abuzată sexual. Totodată, se urmărește și identificarea tatălui, câtă vreme există prezumția că fapta acestuia s-ar putea încadra în Codul Penal, la infracțiunea de comitere de act sexual cu un minor.

Pictoriale cu profa de sex

Scene fierbinți cu o profesoară de la o unitate din Călărași. Aceasta s-a lăsat fotografiată în diferite ipostaze. Întâi este fotografiată afișând diferite mimici sau poziții, de parcă ar fi urmat să fie vedeta unei reviste de profil. Ulterior, aceasta apare fotografiată în timp ce este îmbrăcată sumar. Sunt și fotografii din care rezultă că se autosatisface. Profesoara apare și în ipostaze șocante pentru un neinițiat, spre exemplu când întreține raporturi sexuale orale cu un bărbat neepilat. Din mimica acesteia, rezultă că e conștientă că este fotografiată, aceasta aruncând priviri, încărcate de pasiune, mai mult spre obiectivul aparatului de fotografiat. Scenele intime cu profesoara în cauză au ajuns în posesia noastră dintr-o eroare.

SANYO DIGITAL CAMERA

Arată mai mult

Articole similare

Comentarii

  1. Si eu sunt Catherine Zeta Jones sau o jurnalista…poti confirma asta? Nu mai aruncati cu noroi in tot ce gasiti! Daca legea ii permite sa participe la simulare, cum poate directoarea scolii sa o impiedice? Voi cereti prea mult de la scoala. Un copil petrece 4-5 ore la scoala, unde are activitati specifice. Restul? Suntem in stare sa-i ducem cu masina pana in clasa…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp