EVENIMENT

S-a liberat Foreman: Petrecere cu interlopi și zeci de mascați ținuți, timp de 9 ore, pe stradă

Print Friendly, PDF & Email

Zeci de forțe de ordine, polițiști, jandarmi și luptători ai Serviciului de Poliție pentru Intervenție Rapidă au fost angrenate ieri seară, pe raza orașului Lehliu-Gară.

„Este o acțiune, dar nu pot să vă dau detalii”. Este prima reacție obținută de la un agent de poliție prezent la fața locului.

„Pentru siguranța dumneavoastră. Mereu acționăm pentru siguranța dumneavoastră”.

În Lehliu-Gară e cunoscut drept Cătălin Foreman. Numele din buletin este Cătălin Pamblică, provenit de pe raza comunei Dragalina.

Eliberat din pușcărie, a dat o petrecere la o crâșmă situată la ieșirea din oraș, pe DN3, spre Lehliu-Sat. Crâșma este cunoscută drept a lui Mihalache Oncea, consilier local din partea Partidului Social Democrat.

Mihalache Oncea administrează, pe raza orașului Lehliu-Gară, firma Trans Alex SRL. Figurează cu un singur angajat, cu sediul pe strada Industriei, nr. 25 C. Are cifre de afaceri nerelevante.

Aseară, zeci de mașini se aflau parcate în dreptul cârciumii. În același timp, la câțiva kilometri, la păduricea situată la intrarea în satul Lehliu, pe un drum lateral, erau parcate două autospeciale de poliție și alte două microbuze pline cu mascați. Alte cinci autospeciale de poliție se aflau la intrarea în orașul Lehliu Gară. Erau alte două microbuze pline de jandarmi.

Cătălin Foreman

Cătălin Pamblică, zis Foreman, a fost condamnat, prin sentință definitivă emisă de Curtea de Apel Constanța, la data de 21.01.2021. A fost condamnat, pentru comiterea infracțiunii de încăierare, la o pedeapsă de 3 ani și 2 luni, în regim de detenție, în dosarul nr. 26464/212/2017, alături de Ioniță Alexandru Martin, Robert George Voinea, Constantin Adrian Tâmplaru, Adrian Gabriel Mangu, Florin Itu, Cornel Costin Scutaru și Ionuț Mihăiță Ganea.

Inspectoratul de Poliție Județean Călărași ne comunică faptul că, prin desfășurarea enormă de forțe de aseară, de pe raza orașului Lehliu Gară, s-a urmărit fluidizarea traficului rutier, preîntâmpinarea oricărui aspect de tulburare a ordinii și liniștii publice.

„S-au luat măsuri suplimentare, fiind adaptat dispozitivul de ordine publică, format din polițiști și jandarmi, în intervalul orar 18:00 – 4:00.”

Timp de 9 (nouă) ore, zeci de polițiști și jandarmi au păzit petrecerea de liberare dată de Cătălin Pamblică, zis și Foreman.

Revolta localnicilor a fost fără precedent. „Nu știu cum pot polițiștii să-l păzească pe acest individ. Ce au vrut polițiștii să facă, să-i dea valoare? Cine, dracu, e Foreman?”

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp