ACTUALITATE

Gabriel Stanciu, primarul din Dragalina, înjură ca la ușa cortului după ce dă în gropile din sat

Print Friendly, PDF & Email

Comportament golănesc al primarului comunei Dragalina, Gabriel Marian Stanciu. Într-un live făcut de la volanul unui autoturism, acesta înjură fără perdea.

Face acest lucru între două postări pe pagina sa de socializare unde, cu preponderență, face reclamă la produsele din magazinul propriu: capete de porc, cârnați, prăjituri.

„Prajiturele proaspete, carne de porc, pui și curcan din fermele Romanesti numai la ATN Market Dragalina”, scrie, agramat, acesta.

A deschis magazinul prin firma ATN Market Dragalina SRL, înregistrată la data de 12.02.2021. Se află la parterul unei case uriașe, care a fost ridicată în timp ce se construia și sediul primăriei din localitate, chiar în centrul satului.

Pe bani publici, în față a fost ridicată o troiță și s-a amenajat un părculeț.

Comuna Dragalina este cunoscută prin rata mare a infracționalității, dar și prin faptul că, după iernile bogate în precipitații, casele sunt inundate în mod regulat, iar drumurile sunt impracticabile.

Gabriel Marian Stanciu se prezintă public drept un politician român. E primarul comunei Dragalina din anul 2012.

Pe 28.03.2022, acesta dă o tură de sat, într-un autoturism, filmând în același timp.

Filmarea se vrea o replică pe viu pentru contestatarii acestuia care îl acuză că drumurile sătești sunt impracticabile.

Când nu își popularizează savarinele de la magazin, Gabriel Marian Stanciu mai pune un citat din Arsenie Boca sau distribuie, printre mațe, cârnați sau ulei, postările politicienilor călărășeni.

„Uleiul Aro si Evrika la cel mai bun pret gasiti la ATN Market Dragalina”.

Asta anunța acesta în vreme ce lumea, cuprinsă de panică de o posibilă penurie a acestui produs, cumpăra cu baxurile. Noroc cu magazinul primarului de la Dragalina, Gabriel Marian Stanciu, care era bine aprovizionat cu un astfel de produs, la data de 13 martie 2022.

„Apa nu avem, nu mai zic de drumuri ,tind sa cred ca o sa fim și noi băgați în seama chiar dacă suntem mai periferici , suntem totuși locuitori ai comunei Dragalina Stima și respect”, e comentariul unei localnice.

„Poate vizualizează și madam, să vadă că drumurile în proporție de 90 la sută deja sunt reparate, la ora actuală”, se aude vocea primarului Gabriel Marian Stanciu.

Tot acesta se aude înjurând: „F—vă-n gură să vă f-t!”

Extrem de ocupat, „cu proiectanții, cu consultanții, pe la gospodăria de apă”, acesta a reușit să ne confirme că nu se afla în stare de ebrietate când a făcut respectiva postare.

Spune că are obiceiul să facă astfel de filmări, mai ales seara. „Da, mai facem. Să vedem dacă-și fac treaba poliția locală, poliția națională”.

„Cred că dacă ar bea toți cât beau eu, s-ar scoate după piață băutura.”

 • Și de ce înjurați în acel live?
 • Probabil a fost altă chestie.
 • Probabil că ați dat într-o groapă, nu?
 • Nu, nu am dat în nici o groapă.
 • Am crezut că ați dat într-o groapă și l-ați înjurat pe administratorul drumului!
 • Da, de ce m-ați sunat?
 • Vrem să știm dacă erați sub influența unor substanțe când ați făcut acel live.
 • Sunt organe care poate să verifice treaba asta. Și să se-mbete, să consume toată lumea cât consum eu!
 • Nu ne refeream neapărat la alcool. Poate fi și din cauza unor medicamente.
 • Nu, că nu iau medicamente decât pentru glicemie.
 • Poate stați prea mult în magazinul ăla și miroase acolo a aracet!
 • Da, nu am timp de magazin.

Acestea sunt doar câteva imagini din șleaurile botezate străzi, din comuna Dragalina.

Arată mai mult

Articole similare

1 Comentariu

 1. Domnul primar ați spus pana an aleger k rezolvat-o gropile din Constantin Brâncoveanu mai ales an satul nou care nu suntem mulți locuitori cum ancercam sa dam de dumneavoastră pe bn sau Fattah an făt suntem blocați dc noi ca cetățeni nu plătim impozite rezolvatine și noua problemele an SATU nou din Constantin Brâncoveanu pentru k plătim și noi impozite am ajuns sa schimb și iluminatul pluric se pe strada Sulfinei care nu am mai mers de la tornada .Va rog eu frumos m-a este un stâlp fără lumina pe strada Sulfinei dak puteți sa ne ajutați spuneți-mi dak nu o sa cumpăr din bani mei cum am mai cumpărat doua lămpii stradale și o sa le pun eu cum am mai pus pe strada Sulfinei și avem rugămintea ca cetățeni ai satului Constantin Brâncoveanu sa avem și noi locu de piața cum se cuvine an harta nu sa al folosească alți omeni măcar sa facem un loc de joaca pentru copii din satul noi k avem destui copii an satul nou va mulțumesc domnul primar SATANCIU GABRIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker