EVENIMENT

România Tv: Petrecere de pomină pentru poliţiştii din Călăraşi / Video

Print Friendly, PDF & Email

Poliţiştii din Călăraşi au petrecut cu lăutari într-o pensiune de la marginea oraşului. Oamenii legii au descins la chef cu limuzinele personale, dar şi cu maşini de serviciu. Colegii de la Circulaţie, chemaţi să le pună fiola la plecare, au verificat alcoolemia jurnaliştilor care şi-au permis să anunţe petrecerea.

Prerevelionul

Imediat ce s-a înserat, drumul către pensiunea aflată în apropierea oraşului s-a aglomerat brusc. Poliţiştii din Călăraşi se grăbeau să ajungă la petrecere pentru a sărbători…prerevelionul. Deşi afară era un ger cumplit, poliţiştii ieşeau din când în când la plimbare prin curtea pensiunii doar în cămaşă. La petrecere a participat chiar şi şeful cel mare. Dragostea plutea în aer.

Stare euforică

La plecarea poliţiştilor de la chef au asistat şi colegii de la Circulaţie. Fiola a fost, însă, doar pentru şoferul care i-a însoţit pe jurnalişti. Biroul de presă al IPJ Călăraşi a refuzat să ofere explicaţii publice, motivând că poliţiştii au avut o petrecere privată. Nici prefectul judeţului n-a ştiut ce se întâmplă la pensiune. Chiar inspectorul șef al IPJ Călărași, Marian Iorga, în vizibilă stare euforică, a venit la chef cu mașina de serviciu. Chestionat în legătură cu acest aspect, prin Biroul de presă al IPJ, nu a vrut să ofere nici un fel de explicație.

Motive de sărbătoare

Cheful pică, însă, cum nu se poate mai prost pentru oamenii legii din Călăraşi care încheie un an plin de evenimente, dar gol de realizări. În 2016, doi poliţişti din cadrul IPJ au fost condamnaţi la închisoare după ce au violat pe câmp o minoră cu handicap, un şef de post s-a sinucis după ce a gonit beat pe străzi cu maşina de serviciu, în vreme ce satul Aprozi a devenit Vestul Sălbatic, cu patru crime în mai puţin de o lună. Marea supărare a poliştilor călărăşeni a rămas însă presa.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp