EXCLUSIV

Exclusiv: Scandal sexual la PNL Călărași / Video

Print Friendly, PDF & Email

Alina Jipa, șefa centrului Cultural Județean Călărași, îl acuză de hărțuire sexuală pe actualul președinte al Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță. Amândoi sunt membri ai Partidului Național Liberal. În cadrul acestei structuri, Alina Jipa ocupă funcția de vicepreședinte al organizației de femei. Vasile Iliuță, în schimb, provine din fostul Partid Democrat Liberal.

Țăran cu propunere scandaloasă

Între șefa Centrului Cultural Județean Călărași și actualul președinte al Consiliului Județean Călărași, nu există nici un fel de raport de colaborare. Este declarația făcută de Alina Jipa. În schimb, aceasta afirmă că acesta i-a sugerat că ar vrea să aibă cu aceasta nu raporturi instituționale, ci de natură intimă. Aoleo, s-a auzit tot, a fost reacția acesteia. Propunerea scandaloasă făcută de Vasile Iliuță a fost primită într-un mod rece. Alina Jipa nu dorește să reproducă ceea ce anume i-a spus acestuia. “Până la un anumit nivel, răspunzi cu o anumită decență. După… nu mai… refuzi să mai fii decent!” Printre altele, Alina Jipa i-a adresat apelativul de “țăran” actualului președinte al Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță.

De față cu Silviana Șestacovschi

“M-a jignit. Nu era șeful meu”. Alina Jipa se îndoiește că acesta nu se afla în stare de ebrietate. “Nu i-am măsurat alcoolemia”. Propunerea de a se culca cu ea a fost făcută de față și cu Silviana Șestacovschi, șefa Organizației de femei din cadrul Partidului Național Liberal, structura județeană. Vasile Iliuță i-a cerut să treacă și în noul PNL, cum numește acesta noua formațiune politică pe care acesta vrea să o controleze, în județul Călărași. I-a cerut să se culce cu el. Nu ne poate spune ce cuvinte i-a adresat ulterior, de jenă. “Nu, nu pot să reproduc. E discuție între trei persoane. Este urât. Urât…” Alina Jipa spune că și la acest moment, Vasile Iliuță o hărțuiește, din punct de vedere instituțional, dar numai pentru că nu a cedat insistențelor de natură sexuală făcute de acesta. Între Centrul Cultural Județean Călărași și Consiliul Județean Călărași există relații de subordonare.

Marius Gavrilă confirmă

Alina Jipa e căsătorită de foarte mulți ani. Spune că nu e femeia care să cedeze unui șantaj de natură sexuală. Marius Gavrilă, reprezentantul structurii artistice Mix Muzic, care are colaborări atât cu Centrul Cultural Județean Călărași cât și cu Consiliul Județean Călărași, știe despre comportamentul scandalos al actualului șef Vasile Iliuță. “Am auzit din toate… cu cine mă opresc, din presă, dintre voi, pe stradă, că a vrut să facă dragoste cu ea și că ea i-a zis, bă, țăranule, nu fac dragoste cu tine! Știe toată lumea!” Acțiunile de hărțuire derulate împotriva Alinei Jipa s-au făcut în prezența a numeroși martori. “Păi a fost și soțul meu de față… Soțul meu nu este un om violent. Este un om educat, cu bun-simț.” Redacția noastră a cerut un punct de vedere oficial din partea președintelui Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, însă acesta nu ne-a fost remis până acum.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp