EXCLUSIV

Minori bătuți în Postul de Poliție Dragalina

image_pdfimage_print

Afirmă că au fost bătuți chiar în sediul Postului de Poliție Dragalina. Este vorba de doi tineri din satul Drajna Nouă, județul Călărași, Alexandru Ionuț Secară, 17 ani, și Ciprian Andrei Lupescu, 15 ani.

Veniți fără citație

12575777_1511094909220935_656157377_nIncidentul s-a petrecut în ziua de sâmbătă, 16 ianuarie 2016, în jurul orei 11:00. “Au venit acasă 4 polițiști”. Nu au venit cu citație. “Ni s-a spus să venim până la secție, unde ar fi urmat să ne împăcăm cu Emanuel Nicolae Dobrin”. Cu acesta, cei doi adolescenți au avut, în rumă cu mai bine de o lună de zile, o altercație. Emanuel Nicolae Dobrin este tot din Dragna Nouă. Are 19 ani. S-au bătut. “Ne râcâiam de mai mult timp, ne-am bătut pe stradă”. Emanuel Nicolae Dobrin a făcut plângere. Cei doi adolescenți au fost audiați în această cauză, la Postul de Poliție Dragalina. “Am fost la acel moment, unde am dat o declarație. A fost și mama cu noi”.

Bătuți cu coada de la mătură

Cei doi tineri au rămas singuri din seara zilei de 15 ianuarie, după ce mama acestora, Maria Nadia Lupașcu, a plecat în Spania, unde are un loc de muncă. Ea este cea care ne-a semnalat acest abuz al polițiștilor din Dragalina. Cei doi adolescenți bănuiesc că polițiștii au știut că au rămas singuri. Au venit polițiștii Mircea Munteanu și Cristian Sârbu. Nu se știe cine sunt ceilalți doi. Tinerii au fost luați cu mașina. “Acolo era un polițist care am înțeles că se numește Adrian Bulae”. Pe acesta îl acuză cei doi tineri de comportament violent. Afirmă că au fost loviți cu palmele, apoi cu pumnii. Alexandru Ionuț Secară fost lovit și în tâmplă. Cu o coadă de mătură a fost lovit pe spate. “Ne jigneau, ne făceau în toate felurile”.

Doctorița a văzut ce a vrut

De la Postul de Poliție Dragalina au plecat după o oră. A fost întocmit un proces-verbal de contravenție, cu numărul 0893653, din data de 16.01.2016. S-a aplicat o amendă contravențională de 1.000 lei, motivându-se că cei doi, în data de 11.12.2015, au provocat un scandal. La plecare, afirmă cei doi, polițiștii i-au amenințat, din nou, cu bătaia. “Fratele meu a fost pălmuit, a fost lovit cu pumnii în spate, a aruncat cu coada de mătura după el. L-a văzut în teneși și i-a spus că-i amarât și că nu are bani ca să-și ia de încălțat”. Au ajuns amândoi la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Călărași, tot în ziua de sâmbătă, 16 ianuarie 2016. Cei doi acuză dureri de cap. Până la acest moment, nu au solicitat eliberarea unui certificat medico-legal. Doctorul de gardă, Viorica Ghiorghiță, într-o rețetă eliberată în aceeași zi, scrie următoarele: “Afirmativ traumatisme faciale fără forme de violență”, în condițiile în care urmele ciomăgelii cu coada de la mătură, pe spatele lui Alexandru Ionuț Secară, sunt evidente.

Arată mai mult

Articole similare

Comentarii

  1. Politia si doctorii nu au vina niciodata!!!faceti odata dreptate si nu mai lasati sa se intample asa cv…k acestii imbecilii nu au dreptul sa loveask…se crd puternicii pt ca au uniforma!coruptii infectii….

Lasă un răspuns

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp chat