EXCLUSIV

EXCLUSIV: Pictoriale sexi cu doamna directoare

Print Friendly, PDF & Email

Aceasta neagă că ea ar apărea în respectivele fotografii

 DDDD
Se numește Adrieana Tărtăreanu și este directoarea Școlii generale cu clasele I-VIII, din Jegălia, județul Călărași. Ocupă această funcție din data de 1 martie 2015. Este profesoară de limba română.
Grup sanitar inutil
S-a făcut remarcată prin faptul că, în cursul anului trecut, a amenajat, pe bani publici, un grup sanitar, în valoare de 15.000 de lei, conform devizelor. În schimb, sunt date conform cărora respectivul grup sanitar, amenajat într-o anexă a unității de învățământ, a avut un cost final de 25.000 lei. Asta în vreme ce grupul sanitar folosit de cei 500 de elevi se afla în curtea școlii, arătând într-o stare deplorabilă. Suma de un sfert de miliard de lei vechi a fost cheltuită absolut inutil câtă vreme Școala cu clasele I-VIII Jegălia a intrat într-un proces de reabilitare totală, cu bani provenind de la Uniunea Europeană. La acest moment, sunt amenajate 10 grupuri sanitare, inclusiv pentru elevi, situate în interiorul unității de învățământ.
Gresie și faianță
Situația de la această școală este una extrem de tensionată, datorată, din datele noastre, comportamentului directoarei Adrieana Tărtăreanu. Este acuzată că și-a însușit mai multe bunuri din școală, printre care materiale de construcții, dar și produse de placare a pereților și pardoselilor, în fapt gresie și faianță. Chiar în cursul zilei de 22 ianuarie 2016, s-a cerut înlocuirea acesteia din funcție. În plus, câteva pictoriale sexi ale directoarei Tărtăreanu circulă prin intermediul sistemelor de stocare a datelor. Aceasta s-a lăsat fotografiată în ipostaze fierbinți, în compania unui bărbat, cel mai probabil în camera unui hotel. Pozele sunt în posesia profesorilor de la Școala cu clasele I-VIII Jegălia și circulă prin intermediul adreselor de e-mail sau prin intermediul mediilor de stocare, P.C.-uri, CD-uri sau DVD-uri. Unul dintre acesta a fost pus și la dispoziția redacției noastre.
Directoarea spune că nu e ea
Contactată, directoarea Adrieana Tărtăreanu neagă că ar avea vreo legătură cu femeia prezentă în respectivele fotografii. Aceasta apare în ipostaze incitante. „Nu știu despre ce fotografii vorbiți. Nu am fost niciodată la vreun hotel și nu m-am lăsat fotografiată în astfel de ipostaze.” Afirmă că nu are relații amoroase cu un bărbat cu mustață, care fumează țigări fine.
Mariean și Adrieana

tud44Bărbatul care apare alături de blonda surprinsă în ipostaze indecente, conform unor surse, este nimeni altul decât consilierul local călărășean Mariean Tudor. Este membru al Uniunii Naționale pentru Progresul României. A candidat, pentru un loc în Consiliul Local Municipal Călărași din partea Partidului Poporului Dan Diaconescu. Conform ultimei delarații de avere, are o casă în satul Ceacu, comuna Cuza Vodă, achiziționată, prin cumpărare, în anul 2006. În cursul anului 2012, a moștenit o altă casă, în municipiul Călărași. Deține un autoturism Volkswagen, cumpărat în 2001. Lucrează la Ecoaqua SA, în postul de dispecer. E vicepreședinte al Uniunii Naționale pentru Progresul României. Contactat de publicația noastră, acesta a spus doar atât: „Nu doresc să comentez”. Consilierul amorez este însurat și are doi copii.

Reacția Inspectoratului Școlar

Prof. dr. Constantin Tudor, șeful Inspectoratului Școlar Județean Călărași, s-a arătat surprins de faptul că, în mediul local, la Școala cu clasele I-VIII Jegălia, printre elevi și profesori, circulă astfel de pictoriale sexi cu directoarea instituției, Adrieana Tărtăreaanu. Acestea au ajuns, iată, și în posesia noastră, tot prin intermediul cadrelor didactice de la Jegălia. Afirmă că, în situația dată, aceasta nu va mai putea rămâne la conducerea acestei școli. Inspectoratul Școlar Județean Călărași va declanșa o anchetă care să stabilească motivele care au dus la distribuirea unor astfel de fotografii cu directoarea Școlii cu clasele I-VIII Jegălia. Prof. dr. Constantin Tudor spune că situația din școala respectivă, în acest moment, este una extrem de delicată și că nu i se pare normal ca niște fotografii, de o astfel de factură, să circule, pe medii de stocare a datelor sau pe alte forme de comunicare, printre elevi și profesori. Nimeni nu știe cum au ajuns fotografiile respective în posesia elevilor și a cadrelor didactice din Jegălia.

Sinucidere

Într-o zi de sâmbătă, la data de 29 septembrie 2012, Costel Tărtăreanu, șoțul directoarei Adrieana Tărtăreanu, a decis să-și pună capăt zilelor. După o ceartă cu aceasta, Costel Tărtăreanu s-a urcat la volanul unui autoturism Aro și nu s-a oprit cu el decât în apele brațului Borcea. A fost scos după mai bine de două ore de la producerea tragediei, de pompierii militari din cadrul Gărzii de intervenţie Borcea. Acesta a amenințat că se sinucide, după o ceartă aprigă avută cu soția Adrieana Tărtăreanu. Costel Tărtăreanu a fost găsit mort, chiar în interiorul autoturismului Aro, cu care a intrat în apele brațului Borcea.

Arată mai mult

Articole similare

Comentarii

  1. Ca exista suspiciuni privind corectitudinea unor plati sau ca exista evident o proasta gestionare a prioritatilor, asta inteleg. Ce nu inteleg este : pentru ce se amesteca viata intima a acestei femei cu slujba ? Pozele i le-o fi facut umflatul ala dar restul ?

    Daca Inspectoratul doreste sa o schimbe pentru ca nu a facut veceu pentru elevi,cu asta ,de acord! Dar sa amesteci P**A si cu Prefectura…ma surprinde nitel!

  2. ce face fiecare in intimitatea lui nu priveste pe nimeni….nu comentez sanctiunile care vor veni, dar corect ar fi sa se afle cine a pus la dispozitie aceste fotografii , iar acea persoana sa fie aspru sanctionata, nu a facut altceva decat sa violeze un bun personal la care a avut acces doar prin efractie. iar acea persoana dovedeste clar caracterul jegos si ordinar pe care il are, o persoana fara scrupule…trist….

  3. Nu inteleg de ce i se ia apărarea. Din moment ce s-a atacat ca ea nu il cunoaste pe domnul din poze. A fost văzută de tot satul ca el vine la ea acasă. Nu mai comentați aiurea. Ce fel de educatie ii mai da copilului meu când el a vazut-o în sânii goi? Cred ca în ziua de azi asa se dau posturile. Trebuie sa te culci cu vreo 10 persoane ca sa ajungi cineva. Îmi este scârbă. Nu ii mai luati apărarea mincinoasei!!

  4. Foarte tare comentariul de mai sus ,fiecare face ce vrea in intimitatea lui ,tu asa faci te regulezi si dupa apari pe internet si sunt vinovati altii ca au intrat in posesia pozelor tale ?au violat un bun personal ?eu nu cred, daca ar fi fost bun personal ar fi stat in casa la doamna nu pe internet ,nu cumva chiar dv sunteti pornostarul respectiv ?prea victimizati o panarama ,directoarea asa sia ocupat postul in pat ,,,,,,,,,

    1. Mai fratioare nu femeia sia pus pozele, uitate si vei vedea ca mirlanul ride! asta inseamna ca el pentru a se da mare macio! ia este femei si trebuie sa se reguleze sa sti ca si nevastata o face cu altu daca tu nu io tragi doar ca nu ii pune mirlanul pozele. Asa ca lasatio dracului nu o mai condamnati ca si asa este destul condamnata

  5. Nu comentez cele întâmplate cu aceasta femeie, ceea ce ma deranjează este faptul ca a fost filmat si a fost distribuit mai departe, iar asta e strigator la cer. Viata privata nu se amesteca cu cea profesionala. Cel ce a facut publice pozele ori e tâmpit, ori e prost. Pai ce exemplu sa ia elevii de la asa profesori, sa fim seriosi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker