EXCLUSIV

Ion Nițulică, PSD / Candidat la primărie, dator-vândut la primărie!

Print Friendly, PDF & Email

Are 58 de ani și se prezintă drept director general la firma Gyn Dm SRL, din localitatea Dor Mărunt, județul Călărași. Este vorba de Ion Nițulică, fost primar al acestei localități, din partea Pardidului Democrat Liberal, în perioada 2008 – 2012.

Ion Nițulică, la acest moment candidat pentru postul de primar al comunei Dor Mărunt, din partea Partidului Social Democrat, deschide topul datornicilor locali la bugetul localității. Are datorii totale în sumă de 124.644 lei. Numai pentru locul de casă și casa propriu-zisă, acesta a acumulat datorii de 58.150 lei. Lunar, soția acestuia, Gabriela Nițulică, bibliotecară la Școala Gimnazială nr. 1 Dor Mărunt, achită suma de 500 lei, având poprire pe salariu.

Ion Nițulică nu are venituri obținute din salarii, deși acesta afirmă că este director-general. Firma acestuia, Gym Dm Agrozoo, figurează cu 3 salariați, pe anul 2019 raportând un profit net de 54.451 lei, înregistrând și datorii totale de 2.309.362 lei.

Nițulică nu vede nimic neobișnuit în faptul că figurează drept cap de listă în topul datornicilor locali. “Și care e problema? Plătesc. Nu-i o problemă, plătesc lunar.”

  • Dar ce cădere morală aveți să le cereți celorlalți să-și plătească datoriile?
  • Nu-i o problemă asta, toată lumea are datorii.

Nițulică spune că, de foarte multă vreme, nu a avut “servici”. Nu știe în câte sute de ani va reuși să-și achite datoriile către bugetul local. “O să plătim”.

  • Trebuie să trăiți ca o țestoasă ca să vă achitați.
  • Da, lăsați, avem și noi pământ.

Datoriile lui Ion Nițulică sunt adunate în ani. Afirmă că nu a mai plătit și pentru că, anul acesta, nu s-a făcut grâul. În schimb, locuiește într-o vilă, chiar în centrul satului. La poartă, are două mașini de lux. “Lasă, o să plătesc. Noapte bună!”

La Primăria Dor Mărunt, angajata de la taxe locale ne spune că, la ritmul în care plătește, familia Nițulică își va achita dările locale restante în 167 de ani. Nu o contrazicem.

  • Are o afacere păguboasă și ține de ea.
  • Da.
  • Și nici nu-și caută serviciu.
  • Ba da, că vrea să fie primar!

În localitate, cetățenii râd de apucăturile candidatului Partidului Social democrat: “Păi cum să fac ca el, dacă nu e corect? Eu îi urez să fie un exemplu!”

Pe raza județului Călărași, Ion Nițulică nu e singurul candidat la primăria unei localități din postura de om fără serviciu și fără venituri declarate. În aceeași categorie este și Marius Dulce, evident că tot din partea Partidului Social Democrat, acesta visându-se dintr-un om fără o ocupație drept în fotoliul de primar al municipiului Călărași.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp