EVENIMENT

Frumușani: Polițiștii i-au spart petrecerea lui Bebino, șeful Clanului Sportivilor / Video

Print Friendly, PDF & Email

Marius Alecu, zis Bebino, șeful Clanului Sportivilor, din București, a fost călcat de polițiștii din Oltenița și Budești, ajutați de jandarmi și mascații de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale. S-a întâmplat în cursul zilei de duminică, 11 ianuarie, la locuința acestuia din comuna Frumușani, județul Călărași, unde avea loc o petrecere, în plină pandemie, cu zeci de invitați. În fapt, Marius Alecu își serba ziua de naștere, împlinind 28 de ani.

Bebino la spital. Foto: Libertatea

La începutul anului 2020, Bebino a fost atacat și tăiat cu maceta și cuțitele, în cursul zilei de 6 ianuarie 2020, de reprezentanții unui clan rival, cel al Țiganilor. Scandalul sângeros s-a întâmplat în zona Plumbuita – cartierul Tei-Toboc. A ajuns la Spitalul Sfântul Pantelimon mai mult hăcuit, cu degetele amputate, tendoanele de la mâini secționate și toracele tăiat. Atacatorul acestuia, Cezar Petcu, cunoscut drept Joe, în urma acestui scandal, este acuzat de tentativă de omor.

Și Marius Alecu, zis Bebino, este acuzat, la rându-i, de tentativă de omor, după ce i-a înfipt atacatorului Cezar Petcu, zis Joe, un cuțit în gât. În scandal, un prieten de-al acestuia a fost și el tăiat, tot în zona gâtului. A fost plasat în arest la domiciliu, la casa acestuia din comuna Frumușani, județul Călărași, pe care a achiziționat-o recent. Bebino a motivat că vrea să fie în libertate pentru a-și căuta un loc de muncă și pentru a urma cursuri de calificare. Dar și pentru “pentru procurarea mijloacelor esenţiale de existenţă”!

La data de 11 ianuarie 2021, polițistii Inspectoratului de Poliție Județean Călărași s-au sesizat din oficiu cu privire la desfășurarea unui eveniment privat, pe raza comunei Frumușani, județul Călărași. La momentul sosirii echipajelor de poliție, au fost identificate 17 persoane. De asemenea, ulterior, au mai fost identificate încă 12 persoane care au participat la eveniment anterior intervenției. Totodată, în cursul serii, un bărbat, în vârstă de 27 ani, a folosit artificii din categoria F3 în curtea locuinței unde a avut loc evenimentul. Pe numele acestuia a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “orice operațiuni cu articole pirotehnice fără drept”. Datele au fost comunicate de Inspectoratul de Poliție Județean Călărași.


Până la acest moment, au fost aplicate 22 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 55.000 de lei. Cercetările sunt continuate pentru clarificarea tuturor împrejurărilor și pentru sancționarea tuturor participanților.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp