EXCLUSIV

Dragostea plutește în aer: Prostituate luate cu duba și duse pe șoseaua Chiciului! / Video

Print Friendly, PDF & Email

curveppAu fost luate de pe stradă, suite în dubă și duse pe șoseaua Chiciului. Sunt revoltate pentru că încă nu au reușit să afle care a fost intenția oamenilor legii. Este vorba de două prostituate din Călărași, una de 19 ani și una de 31 de ani.

Seamghiuvuzel a fost iertată de amendă

Cea tânără locuiește lângă cimitirul turcesc, într-o casă dărăpănată. Spune că stă cu soțul. Are 4 copii. Se numește Mustafa Seamghiuvuzel. Cealaltă se numește Vintilă Lucica și locuiește într-o baracă, pe strada Varianta Nord, lângă adăpostul canin. Și ea are 2 copii. Au fost prinse, în data de 26 august, la amiază, pe strada Sloboziei, la ieșirea din municipiul Călărași, în timp ce așteptau clienți. “Am plecat și noi acolo să facem bani de mâncare la copii”. Mustafa Seamghiuvuzel, turcoaică, ne spune ce s-a întâmplat: “Au venit doi polițiști. Au zis că ne duce la secție. Și nu ne-a mai dus la secție. A vrut să ne ducă spre Chiciu, încolo, spre câmp”. Au fost închise în dubă. Cea care a făcut gălăgie este Vintilă Lucica. Tot ei i s-a întocmit un proces-verbal prin care a fost amendată contravențional.

Fete de 15-16 ani

Polițiștii dornici de sex cu prostituate sunt descriși astfel: șoferul era grăsuț, în vârstă. Celălalt, care dădea ordine, era tânăr, înalt, cu ochii albaștri. Acesta se afla într-o vizibilă stare de ebrietate. “Băiatu’ ăsta tânăr l-a îmbârligat să ne ia să ne ducă încolo… Asta în vreme ce șoferul s-a opus”. Adică polițistul mai plinuț și mai în vârstă. După ce au făcut scandal în dubă, prostituatele au fost lăsate dincolo de Spitalul Județean de Urgență Călărași, pe șoseaua Chiciului. “I-am întrebat: nu ne mai duceți la secție?” Fetele cred că au vrut să tragă de ele. “Au vrut să trăiască cu noi”. Dar s-a întâmplat asta nu pentru că ar fi fost ele frumoase, câtă vreme mai sunt și alte fete la produs, cu mult mai tinere, de 15-16 ani. “A vrut să mă fută!” Vintilă Lucica e convinsă că, dacă nu făcea scandal, era dusă și abuzată sexual, pe câmp, de cei doi polițiști.

Prostituată cu pretenții: fără gabori!

Mustafa Seamghivuzel e o mână de om. “Au zis că secție e încolo, spre Chiciu. Cum să fie spre Chiciu? El crede că eu sunt proasta lui?” După ce prostituatele au fost debarcate din dubă, cei doi polițiști s-au întors pe strada Varianta Nord, în căutarea altor prostituate, mai cooperante. “Au plecat și râdea”. Cel tânăr a vrut să le ducă la secția de poliție de la pădure. Polițistul tânăr, ofițer, spun fetele, foarte probabil că era excitat: “Ce știu eu? Cred că și-a dat drumul pe el!” Tariful practicat de fete este de 50 de lei, combinat, oral și normal. “Și vine că să ne ia să ne fută. Moca! Dacă-mi dădea bani, mă futeam”. Vintilă Lucica ne mărturisește că se prostituează nu de plăcere, ci pentru că are greutăți. “Am copii și eu, am 2 copii… N-avem servici, n-avem nimica”. Vintilă Lucica nu vrea bani de la polițiști: “N-am nevoie eu să mă fut cu gaborii”. Fata e selectivă: “Sunt eu prostituată de 7 ani de zile, dar nu mă fut eu cu gaborii!”

Arată mai mult

Articole similare

1 Comentariu

  1. Aceste amărîte nevinovate dau dovada ca au mai multa înțelepciune decit un om cu facultate .in primul rînd asa cum spun ele Prostituate fiind au bunul simt si cei sapte ani de acasa Dle Badea întrebarea mea este ore cind se va opri poliția Călărași sa abuzeze de serviciu si de haină statului? Dc acest reportaj nu se ajunge pe un post de televiziune (Sorin Bălan de exemplu )ca sa vada o tara intreaga cn e pol din cl

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp