EXCLUSIV

Dor Mărunt: Candidatul dator-vândut la primărie, lovește din nou. La propriu!

Print Friendly, PDF & Email

E cunoscut deja drept candidatul PSD la Primăria Dor Mărunt care e dator-vândut fix la Primăria Dor Mărunt! Este Vorba de Ion Nițulică, fost primar al acestei localități, în perioada 2008 – 2012. Între timp, a reușit performanța să fie campionul datoriilor la bugetul local, având de plată suma de 124.644 lei.

Ion Nițulică nu realizează venituri salariale, iar soția acestuia, Gabriela Nițulică, bibliotecară la școala din sat, are poprire pe salariu, achitând, astfel, suma de 500 de lei lunar.

Nițulică, de data aceasta, este acuzat că, în urmă cu câteva zile, l-ar fi bătut pe nea Cernea, până la leșin. Omul are 80 de ani și locuiește singur, pe strada 9 Mai, din Dor Mărunt. A fost bătut pentru că a refuzat să semneze pentru susținerea candidaturii lui Ion Nițulică, la funcția de primar. “Am venit cu sacul de iarbă, că am și eu câteva găini, uite-acolea, la canapeaua aia. Era acolo domnul Nițulică, cu o grămadă de oameni acoloșa. Și erau și două femei, parcă. M-a luat să iscălesc acoloșa și n-am vrut. Și m-a luat și m-a-nvârtit, m-a tăvălit. Mi-a tras cu secerea aici, am fost rău. Da, asta s-a-ntâmplat. Eu vreau să-mi spuie ce i-am făcut eu lui de m-a întins în halul ăsta, aici. Decât unul dintre ei era acolo. Zicea: lasă-l, nașule, că-l omori!”

Nea Cernea nu a vrut să semneze lista pentru susținerea candidatului PSD la primărie dintr-un motiv foarte simplu: “Păi ce știu eu ce semnez?! Îi mai dă la televizor: își pierde și casa și mașina câte unii d-ăștia.”

  • Ați zis să nu vă înșele?
  • Nu am semnat și gata!

“Asta este România, astăzi. Ca să iscălesc eu, să mă duc la vot!… Acum m-a luat, m-a-nvârtit, era umărul negru. Tremur așa… Și noaptea-l visez așa și-mi-e frică. Așa ceva nu mi s-a-ntâmplat. Uite, am 80 de ani de zile și nu mi s-a-ntâmplat așa ceva.”

Nițulică nu a recunoscut, deși bătrânul Cernea l-a întrebat de ce l-a întins în drum: “Nu mai minți, bre, nu mai minți!”

Acasă la candidatul Partidului Social Democrat pentru postul de primar de la Dor Mărunt, a ieșit soția acestuia, Gabriela Nițulică. Nea Cernea a vrut, de față cu noi, să-i ceară socoteală lui Ion Nițulică. Soția acestuia, surescitată, a început să se închine continuu.

  • Nu ți-e rușine, bre? Ți-a dat să mănânci!
  • Păi lui domnu Nelu nu i-a fost rușine de m-a întins în drum?

La fel de surescitată a ieșit și nora acestuia. S-a arătat extrem de deranjată că, la ora 11, a fost trezită din somn. Ion Nițulică nu a putut fi contactat. Prin agent Adina Chițu, Inspectoratul de Poliție Județean Călărași ne confirmă că s-a deschis o anchetă în cauză.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp