EVENIMENT

Dor Mărunt: A agresat sexual o minoră în vârstă de 12 ani, după care s-a sinucis

Print Friendly, PDF & Email

În două rânduri a mai fost acuzat de viol, conform unor date preliminare, motiv pentru care ar fi stat, un timp, la pușcărie. La acest moment, locuia singur, în două rânduri de case, chiar în centrul satului Dor Mărunt. Se numește Laurențiu Popa, în vârstă de 56 de ani, și s-a sinucis în cursul zilei de azi. Stătea singur de circa 1 ani, asta după ce bătrâna cu care locuia, mama acestuia, a decedat.

Atinsă, în mod repetat, în zonele intime

Prin Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție județean Călărași, ni se confirmă faptul că, în urmă cu două zile, împotriva acestuia a fost depusă o reclamație privind comiterea infracțiunii de agresiune sexuală asupra unei minore în vârstă de 12 ani, vecină cu acesta. „Mama fetiței a sesizat acest aspect, numai că s-a confirmat, prin Serviciul Județean de Medicină Legală, că nu a avut loc un act sexual propriu-zis”. Fetița a fost luată de Laurențiu Popa, dusă în casă și atinsă, în mod repetat, în zonele intime. Mama fetiței care a acuzat agresiunea este cunoscută în sat drept Ani a lui Tubureasa. Locuiește câteva case mai sus de locuința decedatului Laurențiu Popa, într-o clădire dărăpănată. Are doi copii, un băiat și pe fetița de 12 ani, aceasta crescându-i singură de mai multă vreme.

S-a sinucis prin electrocutare

„Laurențiu Popa nu prea era întreg la minte”. A fost găsit, azi, electrocutat, în casă. „L-a găsit curentat, în casă. S-ar fi luat de o fată, la o vecină, aici”. După reclamarea agresiunii, Laurențiu Popa a fost contactat de polițiști, telefonic. A stat ascuns vreme de 24 de ore. S-a certificat, cu ajutorul unei camere de luat vederi, de la un magazin din zonă, că Laurențiu Popa a pătruns, în curte, cu fetița de 12 ani, în data de vineri, 2 august, în jurul orei 17:00. A ieșit cu aceasta o oră mai târziu. La fața locului, cercetările criminalistice erau pe sfârșite. Mătușa acestuia, chestionată, declară că nici ea nu știe mai multe amănunte. „Azi-dimineața am primit vestea, am venit… Eu eram în câmp, la porumb. Și mi-a zis sor-mea: ce faci? Uite, sunt în câmp. Vino fuga pân-la noi că Laurențiu s-a electrocutat. Atâta știu.” Mătușa acestuia cunoaște faptul că Laurențiu Popa ar fi încercat să abuzeze sexual o fetiță în vârstă de 12 ani: „Am auzit ceva, dar nu-i adevărat. A dus-o la doctor și n-a…, e virgină, nu s-a-ntâmplat nimic”. Afirmă că între agresor și mama fetiței exista o relație de prietenie și că fetița acesteia venea în mod regulat în casa agresorului. „Când nu era acasă, îl suna pe Laurențiu, Laurențiule, du-te și vezi ce fac copiii. Au fost prieteni toată viața.”

Mătușa acestuia crede că a fost băut

Mătușa acestuia nu știe ce s-a întâmplat cu adevărat între nepotul ei în vârstă de 56 de ani și fetița de 12 ani. „O fi fost băut, o fi luat-o puțin de gât, o fi pupat-o, cine știe… Dar nu i-a făcut nimic, e virgină, e nedeflorată, n-are nici o problemă fata”. Același lucru ni se spune și la domiciliul minorei: „Nu s-a întâmplat nimic cu fata, vedeți-vă de treabă! Vă rog să vă vedeți de treaba dumneavoastră, că vă dau în judecată!” Unul dintre vecini spune despre Laurențiu Popa că ar fi fost un băiat de treabă: „Eu acum două zile am auzit că ar fi violat o fată.” Trupul acestuia a fost ridicat de Serviciul de Medicină Legală Călărași în jurul orei 13.00.

Arată mai mult

Articole similare

Comentarii

  1. Bună seara……. Dl Badea……. Mai întâi ar fi corect sa aveți toate datele corecte și abia după sa publicați un anunț….. Părerea mea…… Îmi pare rău să vă spun….. Dar nu prea va consider ziarist cât timp mințiți și puneți un anunt în mare parte fals……… As vrea sa îmi dovediți și mie când a făcut răposatul pușcărie……. Și după aveți tot dreptul sa scrieți despre respectiva persoana….. Interesați-vă de când sta singur câți ani are și cine a murit……. Documentați-vă bine înainte sa publicați ceva……..eu am învățat un lucru de la dl Ion Columbeanu (Dumnezeu sa îl ierte) „voi ziariști trăiți prin a minți și a vinde lumii informații false”

  2. Dle Marin Badea, cu tot respectul, cred ca mai multa rigoare in tot ceea ce scrieti nu ar strica nimanui, cu atat mai mult cu cat chiar zilele acestea intreaga tara este bulversata de povestea de la Caracal. De ce sa exagerati si sa spuneti lucruri incorecte? 1. Laurentiu Popa nu a stat nici macar o zi la puscarie nici ptr viol, nici ptr altceva. 2. Violul nu a fost viol, a fost agresiune sexuala, iar dvs in calitate de ziarist, sigur ar fi trebuit sa faceti diferenta. 3. Laurentiu Popa nu e singur de doi ani, ci doar de opt luni, iar „batrana” cu care a locuit si care a decedat a fost mama si nu bunica. Sigur, ca nu dorim sa ne declaram de acord cu niciuna din faptele ptr care a fost invinuit, dar nici sa facem din agresiune viol sau din bataie… stiu eu, crima. Deci, un pic de rigoare nu strica nimanui, mai ales ca nimeni nu-l mai poate judeca acum. Si-a dat singur sentinta.

  3. Laurentiu Popa este nepotul fostului profesor de matematica Ion Chesca. „Batrana” (sora cu Ion Chesca) cu care locuia si care a decedat anul trecut era mama lui, nu bunica. Era un tip cu devieri de comportament si trecut infractional. In tinerete a fost arestat pentru furturi de mașini dar unchiul Chesca a reusit sa-l salveze.

  4. Hmm… urat cum imediat dupa ce cunostintele decedatului au corectat si au spus adevarul,dvs. fuguta ati mers si ati actualizat articolul. Dvs,ca adult,consider ca trebuie sa va asumati greselile,ci nu sa le ascundeti.
    Respect,dar repet,asumati-va raspunderea si interesati-va mai bine despre subiectul pe care l dezbateti,putin cam josnic pentru un ziarist ce se respecta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WhatsApp WhatsApp

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker