BREAKING NEWSEXCLUSIV

Demența continuă la IPJ Călărași: Minoră violată în Postul de Poliție Ștefan cel Mare – VIDEO

Print Friendly, PDF & Email

Se numește Adrian Bulai și este ajutor de șef de post în satul Ștefan cel Mare. Împotriva acestuia, în cursul zilei de 12 mai 2016, o minoră a depus plângere, acuzând că a violat-o chiar în postul de poliție din sat.

M-a amenințat că îmi trage un glonț în cap

Adrian Bulai are 30 de ani, locuiește în orașul Fetești și este căsătorit. A fost sportiv de performanță. Este absolvent al Universității Spiru Haret. Violul a avut loc în data de 6 ianuarie 2016. Fata violată provine dintr-o familie cu grave probleme financiare. Se numește Mirela Stoica și are 16 ani. După consumarea violului, minora a abandonat școala. A fost luată în postul de poliție sub pretextul că urmează să discute despre problemele din familia acesteia. Mirela Stoica a crescut, de mică, la o altă familie din sat. Cel care a crescut-o se numește Nicu Comnea. “M-a chemat să vorbim despre părinți… Mi-a spus să nu spun la nimeni, să nu-i aduc televiziunea pe cap.” Minora spune că a tot descusut-o: “Părinții mei s-au despărțit. Mă tot trăgea de limbă, că ce s-a întâmplat cu familia mea, dacă am probleme în familie. Și a abuzat de mine.” Minora nu a depus plângere, de frică: “M-a amenințat că îmi trage un glonț în cap.”

Polițistul a fost forțat să-și dea demisia

Nicu Comnea, omul care a crescut-o de mică, ne spune că a aflat de acest eveniment în urmă cu 3 zile. “Un nenorocit de polițist a violat-o… Și nu am știut până acum 3 zile.” Mama vitregă a Mirelei Stoica este cea care a reușit să afle că aceasta a fost violată. A fost anunțată Direcția Generală Asistență Socială și Protecția Copilului Călărași. Ancheta s-a derulat în cursul nopții de 12 spre 13 mai. Din datele noastre, polițistul Adrian Bulai a fost forțat să-și prezinte demisia. Minora e născută în data de 27.07.1999. Cel care a crescut-o i-a spus să depună plângere împotriva polițistului. La momentul violului, minora spune că a fost amenințată de polițist în mod repetat. El este cel care a dezbrăcat-o. A întreținut cu minora raporturi sexuale normale. I-a cerut ca minora să-i facă și sex-oral. “M-a obligat să facem și sex oral și i-am zis că eu nu fac așa ceva, că îmi e frică și nu pot. Atuncea m-a împins, mi-a aruncat bluza…” Polițistul era beat.

Am văzut că-i și polițist, am zis că poate m-ajută

Polițistul s-a dezbrăcat complet. Tot complet a dezbrăcat-o și pe minoră. Între cei doi nu era nici un fel de relație. “Am văzut că-i și polițist, am zis că poate m-ajută, să vorbim, că nu aveam cu cine să vorbesc, nu m-a ajutat nimeni.” În județul Călărași, alți doi polițiști, de la Biroul Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Călărași, în timp ce se aflau în misiune, au violat o minoră, fugită dintr-un centru de plasament. Fapta acestora a avut loc în data de 6.08.2015. Minora abuzată avea 15 ani și era și drogată. Este vorba de polițiștii Adrian Șerban și Florin Daniel Dumitriu. Instanța de fond, Judecătoria Călărași, a emis deja sentința, ambii fiind condamnați la o pedeapsă de 9 ani de închisoare. La Inspectoratul Județean de Poliție Călărași, pe actualul mandat al inspectorului șef Marian Iorga, violarea de minore, de către subordonați, a devenit un obicei.

Arată mai mult

Articole similare

Comentarii

  1. Asta e o porcarie total neadevarata! In primul rand: cum poate viola un POLITIST sau comite vreo infractiune de orice fel in institutie, in POLITIE?? Era singur in toata institutia?Nicio camera de supraveghere sau un alt angajat al politiei nu i-a surprins? Presupun ca tanara nu avea ce sa caute in mijlocul noptii in politie sa depuna declaratii sau sa discute cu politistii despre problemele personale, ci ziua, nu? Deci, in mijlocul zilei nu se afla in toata institutia decat un singur politist? In al doilea rand: ”Domnisoara” nu a a incercat in niciun fel sa tipe, sa riposteze? Nu a vazut-o niciun vecin iesind din institutie ravasita, speriata, traumatizata? De ce a ales sa spuna ca a fost violata abia acum? Dupa atatea luni? A expirat termenul amenintarii politistului? Plus, o fata, femeie traumatizata de o astfel de experienta nu vorbeste atat de calm despre asta, mai ales cand intamplarea este cat de cat ”proaspata”. Mi se pare o inscenare strigatoare la cer. Sper sa se faca dreptate!

  2. Bulai Adrian lucreaza in Anglia in Milton Keynes la Spectrum For Arcadia . Recent a fost prins ca a furat haine in valoare de 1000 £ pe zi timp de cateva lunii
    Este un distrus omul acesta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp