EXCLUSIV

Sărulești: Deși conduce o firmă care nu a mai depus acte contabile din anul 2012, Gagarin din Ciocănești a reclamat că este victima unui șantaj

Print Friendly, PDF & Email

Neagu Marian Dănuț este patronul care a reclamat faptul că este șantajat de 5 indivizi, aceștia fiind prinși în flagrant, în zona Chiciu, în apropiere de municipiul Călărași.

Termopane cu personal la negru

Neagu Marian Dănuț este administratorul firmei Try & M Construct Impex SRL, cu sediul social deschis pe raza comunei Ciocănești, județul Călărași. În sat este cunoscut drept Marian Nebunul sau Gagarin. Firma este înființată în cursul anului 2007, cu următoarele date de identificare: număr înmatriculare Registrul Comerțului – J51/768/2008, Cod Unic de Înregistrare – 22848029. Are ca obiect principal de activitate fabricarea produselor din material plastic, cod CAEN 222. Mai precis, obiectul principal de activitate al firmei îl constituie fabricarea obiectelor din PVC (geamuri tip termopan). Ultimul bilanț depus datează din anul 2012, când a raportat o cifră de afaceri de 16.882 lei, cu pierderi declarate de 125.667 lei, funcționând cu un singur angajat. Firma este cunoscută că prestează activități cu personal care nu este declarat la Inspectoratul teritorial de Muncă al județului Călărași, ne confirmă surse bine documentate.

Acțiunea de la Chiciu

Poliţiştii de investigaţii criminale din Călăraşi au reţinut cinci persoane, care ar fi exercitat constrângeri asupra numitului Neagu Marian Dănuț pentru a-l determina să le remită suma de 7000 de euro. La data de 11 mai 2016, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Călăraşi, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, au prins în flagrant, în zona Chiciu, din apropierea municipiului Călăraşi, cinci bărbaţi care au pretins şi primit o sumă de bani de la administratorul firmei Try & M Construct Impex SRL Ciocănești. La acţiunea de prindere în flagrant au participat poliţişti de investigaţii criminale, de la poliţia rutieră şi pentru acţiuni speciale din cadrul IPJ Călăraşi. Din cercetările efectuate a rezultat că persoanele bănuite ar fi constrâns victima să le remită bani pentru a permite reprezentanţilor societăţii comerciale să ducă la îndeplinire o serie de lucrări angajate, pe raza localităţii Săruleşti.

Fără date de contact

Față de cele cinci persoane bănuite de comiterea infracţiunii de şantaj a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 ore. În cursul zilei de joi, 12 mai, cele 5 persoane au fost prezentate Judecătoriei Lehliu-Gară, care a admis propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Lehliu Gară în dosarul nr.536/P/2016, pe o durată de 30 de zile. Persoanele arestate sunt: Micu Marian, Oprea Nelu Lucian, Micu Petrică Titel, toți din comuna Sărulești, județul Călărași, Ivan Nicu, din comuna Valea Argovei, județul Călărași, și Savu Iulian, din București. Pe raza localității Sărulești, ne informează Petre Alexandru Călin, primarul comunei, Neagu Marian Dănuț, prin firma Try & M Construct Impex SRL, lucra în subantrepriză, pentru construirea de podețe. Aceeași firmă a executat același gen de lucrări pe raza comunei Ciocănești, lucrări care sunt reclamate drept neconforme. Neagu Marian Dănuț nu are date de contact reale.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp