EVENIMENT

Clanul Fernando, din Budești, terorizează întreg județul Călărași! / Imagini incredibile

Print Friendly, PDF & Email

Magazine incendiate, bătăi la comandă transmise în direct, taxe de protecție la tot pasul și umilințe greu de îndurat! Clanul Fernando, din Budești, terorizează întreg județul Călărași, transmite postul de televiziune România TV.

După ce, zilele trecute, un tânăr a fost tăiat cu cuțitul în fața unui magazin, victimele clanului și-au făcut curaj și au reclamat totul procurorilor. Polițiștii de la IPJ Călărași cercetează și ei situația de neimaginat în România secolului 21.

Asta pățesc cei care refuză să plătească taxa de protecție: le ia foc magazinul!

Alții, precum un cioban din satul Valea Roșie, au pur și simplu ”interzis” să-și vândă brânza în târgurile din zonă. Așa că aruncă marfa la gunoi. Ciobanul se numește Nicușor Mataragiu.

„Am aruncat două tone de brânză pentru că n-am putut s-o vând! La Budești se ține un târg duminica. Nu m-am dus de frică! A spus că mă taie și că mă bate! Am fost nevoit s-o arunc! Munca mea! Că nu-i dau taxă de protecție! Adică să-i dau brânză, că pun brânză la Budești, am oi, a spus că mă taie, că-mi dă foc dacă nu-i dau brânză, miel, oaie…”

Ca în filmele cu mafioți, „locotenenții” îi pedepsesc pe cei care nu le respectă ordinele și transmit asta live boss-ului Fernando.

  • Lasă mâna jos! Să nu mai greșești în viața ta ce-ai făcut! Fraiere! Că ești un handicapat! Faci de capul tău… Un…
  • Ți-am zis să-i dai în față lui ăla!
  • Iartă-mă, Fernando, că am greșit! Iertați-mă, mânca-v-aș…(biiip!)… voastră, că am greșit! Și știam, Fernando, că dau de tine oriunde! Oriunde!

Zilele trecute un tânăr a fost tăiat cu cuțitul chiar în centrul orașului Budești.

La Dan ”Primarul” la colț m-a așteptat Fernando cu ”brigada” lui și m-a lovit! Mi-a dat cu cuțitul în cap! Cu pietre, cu tot… De n-am mai văzut nimic!

Deși oamenii sună zilnic la 112, zeci de plângeri sunt ulterior retrase după ce victimele sunt amenințate de ”capul” Fernando. 

  • În legătură cu Fernando de la Budești care a terorizat tot județul Călărași și n-a făcut nimeni nimic! Are peste 50-60 de plângeri retrase, să audă și domnul procuror, prim-procuror de la București TC 00.15…TC 00.26 Amenință oamenii: Nu vă gândiți că ieșiți în oraș? Noi nu suntem interlopi, avem copii, familii…Cine vinde pe Oltenița cocaină? Domnul Fernando! Mă bazez ce zic! Noi nu știm ce să mai facem și unde să ne mai plângem! Am fost la Procuratură! Am fost peste tot! Noi nu plătim taxă, să se-nțeleagă, decât la ANAF!

Cunoscut drept Fernando, Nicolae Florin Dumitrache figurează, ca inculpat, în mai multe dosare. Este judecat pentru influențarea declarațiilor. A fost judecat în mai multe cauze, pentru loviri și alte violențe. În alte spețe, a scăpat de rigorile legii ca urmare a înțelegerilor intervenite cu victimele.

Arată mai mult

Articole similare

Comentarii

  1. Niste javre, dar asa se intampla cand Politia e mana in mana cu talharii. Acest lucru nu ar fi fost posibil daca Politia din judetul respectiv era „curata”.

  2. > CĂ NU-I DAU TAXĂ DE PROTECȚIE! ADICĂ SĂ-I DAU BRÂNZĂ, CĂ PUN BRÂNZĂ LA BUDEȘTI, AM OI, A SPUS CĂ MĂ TAIE, CĂ-MI DĂ FOC DACĂ NU-I DAU BRÂNZĂ, MIEL, OAIE…

    Otraveste branza si dale-o pe toata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker