EVENIMENT

Circ la Sohatu: Un consilier județean USR a fost bătut de un consătean pe care l-a acuzat că ar fi întreținut relații intime cu nevastă-sa

Print Friendly, PDF & Email

Un scandal spontan a avut loc ieri, pe raza satului Sohatu. Unul dintre participanți, cunoscut drept analfabet funcțional, este consilier județean din partea Uniunii Salvați România.

Este, totodată, vicepreședinte al unei asociații obscure: Forța Fermierilor. Se prezintă, în același timp, drept unul dintre cei mai cunoscuți fermieri de pe raza județului Călărași, deși acesta exploatează o suprafață agricolă nesemnificativă.

Valentin Popa este recunoscut drept reclamagiu și, de-a lungul timpului, a fost implicat în mai multe conflicte. A absolvit 8 clase, la școala sătească, după care, la aproape 40 de ani, a urmat cursuri liceale, la fără frecvență, la o unitate școlară de pe raza comunei Brănești. În schimb, nu știe, nici la acest moment, tabla înmulțirii.

În jurul orei 12:00, în centrul satului, acesta s-a găsit cu un alt sătean, iar discuția cu acesta a degenerat într-un conflict fizic.

Ulterior, Valentin Popa a declarat că ar fi fost agresat fiindcă ar fi depus mai multe plângeri care-l vizează pe primarul comunei Sohatu, Cătălin Iordache. Realitatea, însă, e cu totul alta!

Marin Șerban se numește agresorul. Acesta s-a arătat deranjat de faptul că Valentin Popa l-a acuzat că ar fi avut relații de natură intimă cu nevastă-sa.

 • Ți-am pupat ghetele alea care te piși dimineața pe ele, ă?
 • Vorbim noi la poliție. E cel mai bine. Ce vrea legea. Te-ai dus și mi-ai amenințat copilu cu nevasta, la Auchan.
 • E treaba ta.
 • Băi băiatule, păi asta-ți fac, îți fac plângeri peste plângeri până când… Azi ești vedetă!
 • Păi nu m-ai făcut vedetă? Păi nu m-ai făcut vedetă?
 • Băăi, ia zi, mă!
 • Unde m-ai făcut vedetă tu pe mine?
 • Da, dă, mă, dă!
 • Ia zi, mă, tu m-ai făcut vedetă?
 • Da, mă, da!
 • Zi, mă! Nu mai m-ai făcut vedetă când ți-am pupat alea? Filmează-mă, mă! Filmează-mă, mă, n-auzi? Filmează-mă, mă! Că ți-am fu-ut nevasta! Filmează-mă, mă!
 • N-are nimic. Eu nu te-am deranjat cu nimic.
 • Cum, mă? Cum, mă, nu m-ai deranjat? Ți-am fu-ut nevasta! Ți-am pupat ghetili!

Valentin Popa declară că a ajuns la spital, după ce a luat două capace.

La începutul anului 2023, soția acestuia, Steluța Popa, a intentat acțiune de divorț, pe rolul Judecătoriei Oltenița. Ulterior, și-a retras plângerea.

Nu mai locuim împreună de foarte mult timp, de aproape 1 an de zile. În ultima perioadă, mi-a tot făcut, m-a tot sunat după diverse numere de telefon. Mi-a tot trimis amenințări. Pe actuala iubită pe care o are a pus-o să mă sune.

Într-un comunicat remis presei, Inspectoratul de Poliție Județean Călărași precizează că, la data de 25 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 5 Rurală Gălbinași au fost sesizați, prin SNUAU 112, de către un bărbat, de 46 de ani, din comuna Sohatu, județul Călărași, cu privire la faptul că a fost agresat fizic de către o persoană cunoscută.

În fapt, în jurul orei 12:00, persoana vătămată, pe fondul unui conflict spontan, ar fi fost agresată de un bărbat, de 60 de ani, din aceeași localitate.

Valentin Popa nu a dorit să depună plângere.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker