EVENIMENT

Călărași: Prostituată ucisă cu sânge rece / Video

Print Friendly, PDF & Email

O crimă înfiorătoare a avut loc în această dimineață, în municipiul Călărași. Vintilă Lucica, în vârstă de 31 de ani, cunoscută drept prostituată, a fost ucisă în bătaie. Omorul a avut loc în jurul orei 7:00.

Polițiști acuzați

Criminalul se numește Mustafa Salim, zis Topală, de 41 de ani, cunoscut cu antecedente penale. Locuiește în cartierul Obor. Victima și încă o bătrână locuiesc pe strada Varianta Nord, în dreptul adăpostului pentru câini, într-o baracă impovizată. Vintilă Lucica și o colegă de-a ei au fost implicate, recent, într-un scandal mediatic, acuzând că au fost luate de doi polițiști călărășeni și duse în afara orașului, pe șoseaua Călărași – Chiciu. Cele două au susținut că polițiștii ar fi dorit să întrețină cu ele relații sexuale. Vintilă e mama a doi copii minori.

Ce spune martora

În această dimineață, Mustafa Salim, turc, a venit la baraca celor două femei. Mustafa Salim i-a fost cumnat Lucicăi Vintilă. Unul dintre cei doi copii este făcut cu un frate al acestuia. Criminalul a venit la ușa victimei, acuzând-o că întreține relații sexuale cu niște nepoți de-ai lui. Bătrâna care locuia cu victima, martoră a crimei, povestește: “M-a bătut și pe mine. Lucico, zic, nu-i da drumu’. Ai lasă, bre, că-i cumnată-miu. Cășunase, că mi-e rușine să vă spun, că trăiește cu copiii la o soră d-a lor”. Lucica Vintilă a fost bătută și înjunghiată în spate. Bătrâna spune că Mustafa Salim are probleme de ordin psihic.

Prins imediat

La fața locului a venit un echipaj SMURD, după ce au fost alertați salariații de la un service auto. Femeia murise. Bătrâna este cea care a reclamat omorul. “Și el a zis că dă telefon, dar de la vulcanizare”. Bătrâna a fost lovită peste picioare. Din primele date, crima a avut loc în interiorul barăcii. Zona este împânzită de câini fără stăpân. Și în curtea celor două femei sunt, aproape permanent, 3 câini. Mustafa Salim a fost prins, la scurt timp, de oamenii legii. A fost luat de acasă, la nici o oră de la comiterea faptei.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp