EXCLUSIV

Continuă veselia la IPJ Călărași: Polițist trimis în judecată pentru purtare abuzivă

Print Friendly, PDF & Email

Marcel Adrian Bulai, fost ajutor de șef de post în comuna Ștefan cel Mare, a fost trimis în judecată, pentru comiterea infracțiunii de purtare abuzivă, faptă prevăzută și pedepsită de art. 296 NCP. Acesta riscă 9 luni de închisoare.

Cu coada de la mătură

Polițistul a fost acuzat că a bătut doi minori, chiar în sediul Postului de Poliție Dragalina. Este vorba de doi tineri din satul Drajna Nouă, județul Călărași, Alexandru Ionuț Secară, 17 ani, și Ciprian Andrei Lupescu, 15 ani.Fapta s-a petrecut în ziua de sâmbătă, 16 ianuarie 2016, în jurul orei 11:00. “Au venit acasă 4 polițiști”. Nu au venit cu citație. “Ni s-a spus să venim până la secție, unde ar fi urmat să ne împăcăm cu Emanuel Nicolae Dobrin”. Cu acesta, cei doi adolescenți au avut o altercație. Tinerii au fost luați cu mașina. “Acolo era un polițist care am înțeles că se numește Adrian Bulae”. Pe acesta îl acuză cei doi tineri de comportament violent. Afirmă că au fost loviți cu palmele, apoi cu pumnii. Alexandru Ionuț Secară fost lovit și în tâmplă. Cu o coadă de mătură a fost lovit pe spate. “Ne jigneau, ne făceau în toate felurile”.

Au ajuns la UPU

De la Postul de Poliție Dragalina au plecat după o oră. A fost întocmit un proces-verbal de contravenție, cu numărul 0893653, din data de 16.01.2016. S-a aplicat o amendă contravențională de 1.000 lei, motivându-se că cei doi, în data de 11.12.2015, au provocat un scandal. La plecare, afirmă cei doi, polițiștii i-au amenințat, din nou, cu bătaia. “Fratele meu a fost pălmuit, a fost lovit cu pumnii în spate, a aruncat cu coada de mătura după el. L-a văzut în teneși și i-a spus că-i amarât și că nu are bani ca să-și ia de încălțat”. Au ajuns amândoi la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Călărași, tot în ziua de sâmbătă, 16 ianuarie 2016. Marcel Adrian Bulai a fost trimis în judecată, pentru purtare abuzivă, la data de 21.12.2016, în dosarul penal nr. 8410/202/2016, pe rolul Judecătoriei Călărași.

Fără număr, de la IPJ

În dosar, ca parte responsabilă civilmente, figurează Inspectoratul de Poliție Județean Călărași. Este al doilea proces, pe anul în curs, unde IPJ Călărași este citat în această calitate. A figurat și în cadrul procesului penal cu Ionela Valentina Radu, o minoră fugită dintr-un centru de plasament și violată de doi polițiști călărășeni, aflați în misiune. Instanța a decis ca polițiștii respectivi aflați, la acest moment, la pușcărie, să plătească, în solidar cu IPJ Călărași, suma de 10.000 de euro drept daune morale. În cazul celor doi minori bătuți în Postul de Poliție Dragalina, urmează să se ceară daune morale în sumă de 50.000 de lei, de la partea responsabilă civilmente, în fapt Inspectoratul de Poliție Județean Călărași. Într-o altă speță, dar care nu a ajuns încă pe masa judecătorilor, daunele morale care urmează să fie solicitate de la IPJ Călărași se ridică la suma de 200.000 de euro. Este vorba de cazul polițistului Daniel Laurențiu Stoica, fost șef de post în comuna Chiselet. Aflat în misiune, l-a ucis pe tânărul Cristian Ionuț Păun.

Sex în postul de poliție

Marcel Adrian Bulai este cunoscut și prin faptul că tot din calitatea de ajutor de șef de post a întreținut relații sexuale cu o minoră provenind dintr-o familie dezorganizată. Este vorba de Mirela Stoica, din comuna Ștefan cel Mare. Marcel Adrian Bulai a avut raporturi intime cu ea chiar în postul de poliție. Fapta a avut loc în data de 6 ianuarie 2016. “M-a chemat să vorbim despre părinți… Mi-a spus să nu spun la nimeni, să nu-i aduc televiziunea pe cap.” Minora spune că a tot descusut-o: “Părinții mei s-au despărțit. Mă tot trăgea de limbă, că ce s-a întâmplat cu familia mea, dacă am probleme în familie. Și a abuzat de mine.” Minora nu a depus plângere, de frică: “M-a amenințat că îmi trage un glonț în cap.” Bulai a fost dat afară din poliție. În prezent, lucrează în Anglia.

Arată mai mult

Articole similare

Comentarii

 1. de ce numai purtare abuziva? nu e lovire si incadrare mai mare?
  …9 luni ar fi prea putin!
  acest om mai este in funcite mai ia banii statului? mai imnraca unifroma statului? in acesta poza il vedeam dezbracat, in pat, alaturi de o piti, acest cetatean ne apara pe noi?
  comportamnet de militian, inlusiv comentariu lui adrina care e probail tot militian, si cu limbajul de infractor!

 2. Asculta fa muisto!
  1. Piți sa-i spui lu’ma-ta si la toate tarfele din neamul tau, nu sotiei mele, jegule infect ce esti, ca nu-i ajungi nici pana la glezne in viata asta si nici in alte 10 vieti daca le-ai trai.
  2. Vezi ca atat cat am fost politist am aparat mai multa lume decat apara 20 de militieni in toata cariera lor si am avut sange sa ma iau cu absolut oricine, pentru ca nu mi-a fost niciodata frica de nimeni si de nimic, asta ti-o poate confirma un inspectorat intreg si o buna parte din judetul Calarasi.
  3. Militianul de care spui mai sus ca e “Adriana” sunt de fapt eu, Adrian Bulai, citeste ce scrii inainte sa postezi ca te faci dracu de ras, dar e greu sa te duca bibilica aia seaca si sa faci vreo legatura.
  4. Acasa la mine stau cum vrea pula mea, nu ma judeci tu pe mine ca stau dezbracat in pat, infecta dracu ce esti.
  In ultimul rand, MARȘ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker