EVENIMENT

Belciugatele: Fantomă filmată în toiul nopții, la o fermă / Video

Print Friendly, PDF & Email

Pentru a fi mai greu de identificat, un hoț a dat spargerea cu un cearșaf pe cap! El a furat scule și aparatură de valoare din atelierul aflat în curtea fermei din Belciugatele, care aparține vedetei Amalia Bellantoni, proprietara singurului restaurant cu specific sicilian, din România, Belli Siciliani. Criminaliștii au luat amprente, așa încât vedeta de televiziune speră că infractorul să fie prins cât mai repede. Urmăriți un material exclusiv. 

„Pe telecamere se vede cum intră în această încăpere unde este, să spunem, unitatea centrală a ”electricității” și oprește curentul. Ceea ce el nu a știut este că aceste telecamere unde el ulterior merge și fură ce am descoperit, aceste telecamere practic sunt legate la un alt contor de curent.”

Vedeta crede că hoțul a muncit în trecut în această fermă, ținând cont de faptul că a fost lăsat de câini să-și facă de cap.

„După cum vedeți este un atelier unde sunt foarte multe, acum n-a mai rămas nimic din nefericire din aceste ferestre se vede de pe telecamerele care sunt chiar în față, i se vede fața, i se văd obrăjorii, zâmbetul de mulțumire pentru răul pe care ni l-a făcut. Chiar acum îi așteptăm pe cei de la Poliția Criminalistică”. 

Suspiciunile sunt alimentate și de pățaniile din ultima vreme, Amalia Bellantoni fiind amenințată în dese rânduri de un individ, mai precis de șeful de post comunal, Fănel Dinu.

„Ne face în continuare amenințări că are un cablu pe care l-a cumpărat, cu care el fura curent de pe proprietatea noastră și pe care îl vrea înapoi. Acesta este cablul de mare voltaj cu care practic, am înțeles pe surse, acest Fane, șeful de post, fura curent de pe proprietatea noastră, din contorul comunei, și își alimenta practic balta care era în spatele fermei noastre.”

În legătură cu acest aspect, reacția lui Fănel Dinu, șeful de post, a fost comică:

  • Șanțul care duce la dumneavoastră, jos, la baltă, cine l-a săpat?
  • Cine sunteți ca să mă-ntrebați?
  • Eu sunt de la România TV.
  • Cred că nu știți cu cine stați de vorbă! Da?
  • Cu Dinu Fănel, șeful de post din Belciugatele, stau de vorbă!
  • Nu are nicio treabă cu acel șanț!
  • Cineva, cu japca, vrea să vă facă bine, să vă bage curent acolo, pe baltă!
  • E problema dumneavoastră?
  • Este și a mea, sigur că da! Că dumneavoastră sunteți polițist!
  • Nu avem voie să dăm interviuri și nici să vorbim cu anumiți ziariști!

Acuzat de furt, șeful de post din Belciugatele își vede mai departe de treabă, însă e ciudat cum Inspectoratul de Poliție Județean Călărași nu a avut, până la acest moment, nici un fel de reacție.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp