EVENIMENT

Bătrân internat în spitalul de la Călărași și găsit decedat, cu numeroase traumatisme în zona capului / Video

Print Friendly, PDF & Email

A fost internat, în Spitalul Județean de Urgență Călărași, pe secția medicală, la data de 1.03.2021. Diagnosticul: pneumonie.

Este vorba de un bătrân, Tudor Pavel, în vârstă de 89 de ani, din comuna Chiselet, județul Călărași. Aparținătorii acestuia au fost anunțați, a doua zi, că acesta ar fi decedat. Angajații din cadrul Serviciului de Medicină Legală Călărași au fost cei care au alertat serviciul omoruri, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași. Bătrânul prezenta numeroase traumatisme, în zona feței.

„Se punea problema să nu fie internat, pentru că se simțea bine. Era pe picioare, în ciuda vârstei dumnealui. Pe la 1:30, fratele meu, care a însoțit ambulanța, a fost anunțat că a fost internat. Au spus că are o pneumonie, că este bine, că răspunde la tratament. L-am întrebat (pe medic – n.n.) dacă e posibil să fi făcut și un accident vascular cerebral, ținând cont că avea o vârstă și mi s-a părut că vorbea puțin cu probleme. După o pauză, domnul doctor mi-a spus: nu, dar, oricum, nu avem neurolog în spital. A doua zi, la 8:30, am fost anunțați că a murit.”

Declarația aparține fiicei bătrânului decedat în Spitalul Județean de Urgență Călărași și descoperit, ulterior, cu traumatisme în zona capului. Fiica acestuia se numește Elena Stângaciu.

„Când familia s-a dus să ridice trupul neînsuflețit de la morga spitalului, acolo era poliția care se autosesizase pentru urme de violență pe care tatăl meu le avea. Avea, din ce știm noi, lovituri în zona capului, nasul spart. Spitalul, foarte rapid, îmi spune că tatăl meu a căzut din pat, rostogolindu-se în somn.”

Pe aceeași secție, tot în cadrul Spitalului Județean de Urgență Călărași, un alt bătrân, din satul Stancea, comuna Spanțov, județul Călărași, a fost găsit cu un cuțit înfipt în abdomen. S-a întâmplat în data de 7 martie 2021.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp