EXCLUSIV

Angajata unui lider liberal, arestată pentru trafic de droguri!

Print Friendly, PDF & Email

“Copila aia arestata a lucrat la mine acum vreo doi ani de zile”, ne-a declarat Dragoș Florin Coman, fost secretar de stat în cadrul Ministerului Sportului și Turismului, în prezent secretar al Organizației municipale Călărași a Partidului Național Liberal. Declarația acestuia este mincinoasă.

Daniela Jora

Daniela Jora a fost arestată, în data de 22 aprilie 2021, fiind cercetată pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri de risc, procurorii reușind să documenteze, până la acest moment, trei acte materiale, începând cu anul 2020. A lucrat în barul politicianului călărășean până la sfârșitul anului trecut.

Dragoș Coman
 • Cum acum doi ani, când în noiembrie-decembrie, lucra la River’s!
 • Nu știu dacă are vreo relevanță asta.
 • Păi ne gândeam că ați fost solicitat să colaborați cu procurorii. Nu le-ați dat o mână de ajutor?
 • Nu m-a întrebat nimeni, nimic.

Nicoleta Gugoașă, mama prietenului Danielei Jora, și acesta arestat în această cauză, nu neagă că Daniela Jora distribuia substanțele interzise chiar de la locul de muncă, din barul politicianului călărășean.

“Pentru mine a fost un șoc. Nu am știut…” E de acord că e posibil ca distribuirea drogurilor să fi fost făcută în mod uzual. Nu neagă că astfel de fapte se petreceau la River’s.

“Acum, după tot ce se întâmplă, îmi dau seama că totul e posibil, nu poți să mai zici că nu e adevărat… Adică suntem puși în fața unor situații și fapte de care nu credeam că sunt posibile.”

Nicoleta Gugoașă, mama tânărului Gabriel Mihai Gugoașă, arestat în aceeași cauză ca și angajata politicianului călărășean, e revoltată!

“Dacă susține că nu știe ce s-a întâmplat, chiar mi se pare că e josnic! Pentru că e vorba de niște copii.”

S-a arătat extrem de mâhnită de comportamentul politicianului liberal călărășean, care este și șeful barului respectiv.

“Dacă într-adevăr este implicat în situația asta sau tolerează situația asta, înseamnă că este o persoană josnică. Sunt într-o situație în care nu mă așteptam să ajung.”

“E viața ei privată. Habar n-am!”, a susținut Dragoș Coman, fost secretar de stat în cadrul Ministerului Tineretului și Sportului, în guvernarea Ludovic Orban.

În cauză, ca inculpați, mai figurează Iulian Adrian Manu și Ionuț Alexandru Vlădescu, iar ca suspecți figurează Denis Ionuț Zulbie, Marian Petcu, Ionuț Alexandru Vlădescu, Ștefan Alexandru Niculae și Andrei Avrigeanu. Unii dintre aceștia au fost legitimați în cadrul Clubului Sportiv Municipal Călărași. Denis Ionuț Zulbie a fost medaliat la campionatele naționale de box.

Prezent la barul pe care-l conduce, Dragoș Coman revine, totuși, asupra declarației inițiale.

Afirmă că nu se aștepta ca aceasta să fie prinsă…

 • Dacă sunt semne că a vândut pe-aici vreodată, e altă discuție.
 • Aveați semne că vindea și pe-aici?
 • Eu nici nu mă așteptam să fie prinsă în așa ceva.

Mama Danielei Jora, Elena Jora, e devastată. Ne spune că fata aceasta, până la sfârșitul anului trecut, a lucrat la barul politicianului călărășean. “A lucrat la River’s.”

 • Vai de mine, am fost șocată! Deci în ziua aceea abia am reușit să vorbesc!
 • Au găsit ceva?
 • Un ”rotunjor”! Un grinder! Eu cred că a intrat în cercul ăsta ca să-și facă rost de un bănuț!
 • Al cui e barul unde lucra fata?
 • Al lui Dragoș Coman.

Nu-și explică modalitatea prin care Daniela Jora a ajuns să fie arestată pentru trafic de droguri.

“Nu știu să vă spun. Chiar nu știu să vă spun. Ea e o fire mai rebelă. Nu prea îmi comunică foarte multe, decât strictul necesar. Fiind și mai tânără, am zis să nu mă bag. sunt prietenii ei. În ziua când au venit polițiștii, am fost șocată.”

Și sora Danielei Jora, Maria Ionela Jora, a fost tot angajata politicianului călărășean.

În aceeași zi, o altă grupare infracțională specializată în traficul de droguri de risc și mare risc, cannabis, ecstasy și cocaină, a fost destructurată. În comunicatul remis presei, de către Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Călărași, se arată că tranzacțiile se realizau, în mare parte, în zona unui bar aflat în apropierea locuinței liderului. Se vehiculează și faptul că ar fi vorba de același bar al liderului liberal, deși alte surse afirmă că locația ar fi cu totul alta.

Arată mai mult

Articole similare

1 Comentariu

 1. Referitor la articolul” Angajata unui lider liberal, arestată pentru trafic de droguri!”, va informam ca Zulbie Denis a practicat boxul la CSM Calarasi in perioada 2013-2015, in anul 2015 renuntand la activitatea sportiva si astfel fiind exclus din cadrul clubului pentru absente de la antrenamente, pierzandu-si calitatea de sportiv legitimat la CSM Calarasi. In perioada 2013-2015-copil fiind, Zulbie Denis s-a antrenat sub supravegherea antrenorului Anghel Valentin, avand un comportament sportiv si social corespunzator. Din anul 2015, Zulbie Denis nu a mai avut absolut niciun fel de contact cu CSM Calarasi. CSM Calarasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp