EVENIMENT

Agitat, milionarul călărășean Marius Răzvan Popa a făcut circ, în centrul vechi din Constanța / Video

Print Friendly, PDF & Email

S-a întâmplat în centrul vechi al municipiului Constanța, pe strada Ecaterina Varga, în apropierea plajei Modern, în cursul zilei de luni, 28 decembrie.

Polițiștii Secției 3 au fost anunțați, prin apel la numărul unic de urgență 112, că un bărbat, aflat pe acoperișul unui imobil, arunca cu cărămizi spre automobilele parcate în zonă. Inițial s-a crezut că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice. S-a suspectat inclusiv că s-ar afla sub influența substanțelor stupefiante. A fost identificat drept un bărbat, din Călărași, în vârstă de 43 de ani. Două autoturisme au fost avariate. Polițiștii au reușit, cu greu, să-l imobilizeze, ulterior acesta fiind dus, pentru internare, la Spitalul de Psihiatrie Palazu Mare.

Bărbatul a fost identificat drept afaceristul călărășean Marius Răzvan Popa, unul dintre cei doi băieți ai dealerului de cereale George Popa, din Independența.

“Poliţişti din cadrul Secţiei 3 au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, aflat pe acoperişul unui imobil, ar arunca cu bucăţi de cărămidă asupra autoturismelor parcate în zonă. Persoana în cauză, care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a fost identificată (43 de ani) şi condusă la sediul Poliţiei pentru audieri. În urma incidentului, două autoturisme au fost avariate”, a transmis IPJ Constanța. Cercetările în acest caz sunt efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere. Apelul a fost primit în jurul orei 15:00.

A aruncat cu țigle și bucăți de cărămidă, după ce a urcat pe un imobil situat în zona centrală a municipiului Constanţa, pe care le-a desprins de pe acoperiș și dintr-un coş de fum, în autovehiculele parcate pe stradă. Nimeni nu a fost rănit. Două mașini au fost aproape distruse, cu lunetele sparte și plafoanele îndoite. La un moment dat a sărit de pe clădire și a încercat să fugă, dar a fost reținut de forțele de ordine sosite între timp la fața locului.

Marius Răzvan Popa este condamnat, la instanța de fond reprezentată de Tribunalul Călărași, la 6 ani de închisoare cu executare, pentru evaziune fiscală, într-un dosar instrumentat de procurorii Direcției Naționale Anticorupție, cu un prejudiciu stabilit la 1,86 milioane de euro la data înregistrării dosarului.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp