EVENIMENT

Accident teribil: A spulberat doi tineri, pe trecerea de pietoni / Video

Print Friendly, PDF & Email

În urmă cu 3 zile a dat anunț că își vinde mașina, un Volkswagen Golf V, pe care l-a descris drept impecabil. Prețul cerut de vânzător era de 6.100 de euro.

A fugit de la locul faptei

Nu a mai apucat să facă asta. În cursul serii de ieri, 21 martie, a reușit să spulbere alți doi tineri care traversau regulamentar strada București, în apropierea intersecției cu strada Știrbei Vodă. Autorul teribilului accident este Andrei Constantin, în vârstă de 19 ani. În jurul orei 21:30, acesta a apăsat accelerația până la refuz, zburând pur și simplu pe șosea. Martorii afirmă că viteza de deplasare a autoturismului era de peste 110 kilometri / oră. Imediat după producerea accidentului, acesta a fugit de la locul faptei.

Prins de polițiști

Într-un comunicat remis presei, Inspectoratul Județean de Poliție Călărași precizează că tânărul teribilist a fost reținut puțin timp mai târziu. Se precizează că în noaptea de 21 martie 2017, poliţiştii au fost sesizaţi de faptul că un bărbat care conducea un autoturism a accidentat două persoane pe trecerea pentru pietoni, după care a părăsit locul accidentului. “Cercetările demarate de îndată de poliţişti au condus la identificarea unui tânăr de 19 ani, din Călăraşi, bănuit de săvârşirea faptei”. Andrei Constantin este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Prezentat cu mandat

Doi tineri au fost accidentați grav. Este vorba de Altina Popescu, elevă la Colegiul Agricol Sandu Aldea, din Călărași. A fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Călărași, unde s-a constatat că are mai multe coaste rupte. Celălalt tânăr lovit în plin de șoferul teribilist se numește Ștefan Cătălin. A fost transportat la un spital bucureștean, cu fractură de bazin. Și acesta are tot 19 ani. Tânărul vitezoman, după ce a fost depistat de polițiști, a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ. S-a dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp