EXCLUSIV

Veselie la Dorobanțu: Vila, pe 2 etaje, în care s-ar fi mutat fostul soț al Israelei, e, de fapt, un imobil abandonat și aproape prăbușit / Video

Print Friendly, PDF & Email

A fost găsită decedată în prima jumătate a lunii martie a anului 2018, la vârsta de 68 de ani.

Mult timp, a fost în atenția presei tabloide după ce s-a căsătorit cu un bărbat mai tânăr decât ea cu aproximativ 20 de ani. Israela Vodovoz, fostă balerină și femeie de afaceri de origine evreiască, a fost căsătorită cu Liviu Arteni timp de aproape 10 ani.

Cei doi s-au căsătorit pe 5 iulie 2008. Israela Vodovoz avea 59 de ani, în vreme ce Liviu Arteni avea 37. A fost o căsnicie cu năbădăi, câtă vreme Liviu Arteni era cunoscut încă de pe atunci drept un alcoolic învederat. S-a afirmat și că o agresa fizic, în mod repetat, cu o brutalitate ieșită din comun. De la aceasta, Liviu Arteni a moștenit un loc de casă, un imobil și două terenuri agricole, pe raza comunei Dorobanțu.

În cursul anului trecut, aceeași presă tabloidă a titrat că acesta și-ar fi construit o vilă, cu două etaje, în satul Dorobanțu, dar și că ar avea o mică fermă, constituind drept sursa lui de întreținere.

„Vecinii spun că Liviu e un tip muncitor, care își vede de animalele lui, doar că este destul de retras și nu prea îi place să socializeze.”

Adevărul e cu totul altul. Locul de casă, în apropierea lacului Mostiștea, se află în satul Boșneagu. Mare parte din bunurile imobile au fost achiziționate, ulterior, prin contract de vânzare-cumpărare, de Peanci Hristu, om de afaceri din Călărași, cunoscut drept Pele. La Boșneagu, pe o terasă de 5.000 metri pătrați, Israela ar fi vrut să construiască o pensiune.

„După ce ea a decedat, la două luni de zile, el a venit aici, să vândă proprietățile.”

Liviu Arteni a păstrat doar o casă, situată pe strada Octavian Goga, din satul Dorobanțu. În această locație a afirmat acesta, recent, că ar locui efectiv și că și-ar fi construit o vilă impunătoare, pe două etaje. Adevărul, însă, e cu totul altul. Și e extrem de crunt.

Pe strada Octavian Goga, nr. 6, din satul Dorobanțu, are Liviu Arteni domiciliul din actul de identitate.

E un imobil abandonat și aproape prăbușit. Locul, năpădit de buruieni, de arbuști și de copaci, nu este îngrădit. Cu greu se poate ajunge la casa dezafectată efectiv, construită din cărămizi lipite cu lut. Tavanul a fost făcut din stuf. Aici, vecinii știu că a locuit tanti Maria a lui nea Miciu.

„Nu l-am mai văzut aicea de ani de zile. Israela, da, venea p-aici. Cumpărase casa aici și venea aici, la țară. Dar sunt foarte mulți ani de când n-am mai văzut pe nimeni să intre acolo. Dar alea au fost case bune. Adică atunci când le-a cumpărat doamna Israela, erau bine, erau locuibile. Dar, s-au dus!… Dar casa a fost bună, când a cumpărat-o ea, casă normală. Dar a fost casă. Casă locuibilă.”

Lui Liviu Arteni i s-a pierdut urma. Se vehiculează ideea că trăiește din cerșit și din resturile găsite în pubelele de gunoi. A fost văzut în această postură prin Spania și ulterior prin Germania.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker