EXCLUSIV

Un nou șoc: Sediul PSD Călărași este înconjurat, din nou, de o substanță albă, necunoscută

Print Friendly, PDF & Email

Un nou șoc în această dimineață, la sediul Organizației județene Călărași a Partidului Social Democrat. În jurul clădirii, care este situată pe strada București, nr. 141, în plin centrul municipiului, tone întregi dintr-o substanță albă, necunoscută, au fost descoperite.

Între heroină și făină

O astfel de întâmplare a mai avut loc în urmă cu circa 3 luni, mai precis în data de 10 septembrie 2015. S-au găsit atunci pachete conținând tot o substanță albă, necunoscută. Au fost alertate forțe ale Poliției Locale Călărași. Ulterior, am fost informați că la sediul acestei formațiuni politice a descins și o echipă de criminaliști din cadrul Inspectoratului județean de Poliție Călărași. Sunt date conform cărora la fața locului au ajuns și reprezentanți ai Serviciului Român de Informații. Un martor ocular, care s-a dat drept cunoscător al substanțelor cu efect halucinogen, a afirmat că în pachetele respective s-ar fi aflat heroină. Nu s-a exclus nici varianta ca pachetele respective, în schimb, să conțină un produs banal, mai precis făină.

Fervent consumator de droguri

APDSC DIGITAL CAMERA
APDSC DIGITAL CAMERA

În această dimineață, însă, tot sediul Organizației județene Călărași a Partidului Social Democrat era înconjurat tot de o substanță albă, necunoscută. Nimeni, de această dată, nu s-a mai sesizat pe marginea acestui eveniment uluitor, care, iată, se repetă. De-a lungul timpului au existat afirmații conform cărora fostul lider al acestei structuri politice, Dan Șova, în prezent aflat în stare de arest preventiv, ar fi un fervent consumator de droguri. S-au făcut afirmații că acesta s-ar fi drogat, cel mai probabil cu cocaină, și pe raza municipiului Călărași, în interiorul unei pensiuni. Nu au existat reacții din partea Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, câtă vreme nimeni nu știe cum, la acel moment, în cursul anului 2013, mai precis în perioada 4-6 aprilie, Dan Șova, pe atunci lider al Organizației județene Călărași a Partidului Social Democrat, a intrat în posesia substanței halucinogene, cel mai probabil cocaină.

Din nou se păstrează tăcerea

APDSC DIGITAL CAMERA
APDSC DIGITAL CAMERA

În fapt, și întâmplarea din urmă cu circa 3 luni, din data de 10 septembrie 2015, a fost una care i-a lăsat muți pe reprezentanții locali ai acestei formațiuni politice. Șeful acesteia, Dan Eugen Cristodor, deși s-a încercat contactarea lui, nu a avut vreo reacție oficială. Și de această dată, iată, reacția este aceeași. Deși tot sediul PSD, de la Călărași, este înconjurat de tone dintr-o substanță albă, necunoscută, se preferă să nu se facă nici un fel de declarație oficială. Nu știm dacă substanța respectivă este făină, dacă are efecte halucinogene sau dacă este, pur și simplu, apă înghețată, aflată în stare cristalină, produs denumit în mod uzual drept zăpadă. Așteptăm declanșarea unei anchete în acest sens, care să stabilească, într-un mod neechivoc, adevărul.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp