EXCLUSIVNEWS ALERT

Scandal la Oltenița: Gorilele pesediste ale primarului Petre Țone au agresat o jurnalistă

Print Friendly, PDF & Email

lauraUn adevărat scandal a avut loc cu câteva momente în urmă, la Primăria Oltenița, unde se derulează ședința Consiliului Local. Prevalându-se de o hotărâre prin care se cerea reprezentanților presei, atât locale cât și naționale, să facă demersuri pentru a se acredita pe lângă Consiliul Local Oltenița, în cazul în care doresc să participe la ședințele acestuia, o ziaristă a fost luată pe sus de gorilele primarului pesedist Petre Țone. Este vorba de Laura Suzeanu, cunoscută cititorilor noștri prin faptul că un consilier local oltenițean, crezând că vorbește cu un reprezentant al Organizației județene Călărași a Partidului Social Democrat, s-a arâtat dispus să-i rupă picioarele.

Apel la 112

La acest incident au intervenit forțe ale Poliției municipiului Oltenița, în urma unui apel la sistemul unic de urgență 112. Contactat de noi, prefectul George Iacob spune că nu are cunoștință de un asemenea scandal. “Ședințele de consiliu local sunt publice, asta în cazul în care consilierii nu hotărăsc altfel”. În fapt, ziariștii care nu doresc să obțină acreditare din partea primarului pesedist Petre Țone, pot participa la ședințele de consiliu local în calitate de cetățeni. Legea 215/2001, privind Administrația publică locală prevede, la art. 42, următoarele:(1) Şedinţele consiliului local sunt publice. Prefectul nu a vrut să comenteze atitudinea edilului de la Oltenița și dacă acesta nu suportă presa care nu-i este obedientă din cuză că, în tinerețe, a făcut pușcărie.

Atitudini violente

Atitudinile violente ale celor din PSD, în județul Călărași, sunt cunoscute. La un miting organizat pentru susținerea lui Victor Viorel Ponta, pe atunci lider al acestui partid, în parcul Dumbrava, din Călărași, s-a cerut uciderea unor reprezentanți ai presei, după ce, în prealabil, au fost atacați. S-au folosit arme albe. Un alt atac asupra unor reprezentanți ai presei locale, comandat după toate probabilitățile tot de lideri locali ai Partidului Social Democrat, a avut loc cu câteva zile în urmă. S-a depus plângere penală. În fapt, redacția noastră a dezvăluit, în ultima vreme, un adevărat circuit al spălării banilor publici, cu ajutorul membrilor din cadrul Organizației județene a Partidului Social Democrat, organizație în care s-a lucrat după principii mafiote. În fapt, structuira aceasta s-a dovedit a fi un veritabuil grup infracțional organizat. Zeci de milioane de euro, din bani publici, au fost spălați, cu ajutorul firmelor deținute de boschetari, prin intermediul Organizației județene Călărași a Partidului Social Democra

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp