ACTUALITATE

Primarul din Mânăstirea a bătut o femeie, până la sânge, chiar la el în birou

Print Friendly, PDF & Email

S-a întâmplat în cursul zilei de vineri, 12 mai. O femeie din București, cu rude în comuna Mânăstirea, venită la primăria din localitate, a fost luată la bătaie, în biroul său, chiar de către primarul Marian Mugurel Iancu.

Florentina Dumitrescu se numește femeia agresată fizic și verbal de primarul PSD al comunei Mânăstirea. Venită să-și ceară drepturile de proprietate asupra unui teren, în urma unui conflict spontan avut cu edilul, acesta a sărit la bătaie. O altă variantă a izbucnirii scandalului e legată de faptul că Florentina Dumitrescu nu ar fi vrut să-i vândă primarului Marian Mugurel Iancu pământul pe care aceasta îl deține, dar pentru care încă nu are acte de punere în posesie.

„Da, dumnealui a reușit să fie puternic cu o femeie și, mai departe, există legi… Nu mă interesează presa, nu mă interesează să vin în față să fac ceva. Singurul lucru care mă interesează este un om care a greșit vis-a-vis de o femeie, în primul rând. Și-a măsurat puterea cu o femeie! La rândul meu, sunt mamă, sunt fiică, sunt soție, sunt totul. Așa a știut să procedeze! e treaba domniei sale.”

Îmbrâncită, înjurată, lovită peste față, plină de sânge și cu buza spartă, Florentina Dumitrescu a apelat numărul unic de urgență 112.

„Este depusă plângerea. Există o legislație. Mă bazez pe faptul că suntem o generație tânără care ne facem treaba și atunci poate o să realizeze și dumnealui că, din câte am înțeles, este tată de fată… Asta este…”

„Aia are niște nemulțumiri cu pământul. Cum, Dumnezeu, s-o pocnesc? A drăcuit, a înjurat, a făcut tot ce-a făcut p-acolo… Sunt martori toți angajații primăriei.”

  • Deci a sunat de nebună la 112?
  • Da. Și pe urmă a venit poliția și-a plecat.

Marian Mugurel Iancu, primarul PSD al comunei Mânăstirea, neagă că ar fi umplut-o de sânge pe Florentina Dumitrescu venită, la primărie, în calitate de cetățean.

În urma solicitărilor noastre repetate, am obținut și poziția oficială a Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.

„La data de 12 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Ulmeni au fost sesizați, prin S.N.U.A.U., de către o femeie, de 42 de ani, cu privire la faptul că a fost agresată fizic într-o instituție publică, din comuna Mânăstirea, județul Călărași. În fapt, în jurul orei 10:12, în urma unor discuții în contradictoriu, a fost agresată fizic, fiind îmbrâncită și lovită în zona feței cu palma de către un angajat al instituției publice, în vârstă de 55 de ani.”

S-a constituit, în cauză, dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă.

În acest caz, nu a existat o reacție oficială a Organizației Femeilor Social Democrate din județul Călărași. E condusă de Marinela Voivozeanu, cunoscută prin faptul că și ea a fost abuzată fizic, de fostul soț, de care a și divorțat, aceasta pare mai degrabă în căutarea de venituri de orice fel, inclusiv prin ocuparea unor posturi publice cu care nu are nici un fel de legătură.

„Marcăm astăzi Ziua Internațională de Luptă Împotriva Violenței asupra femeilor și fac un apel către toate tinerele și doamnele spunând STOP VIOLENȚEI… Statisticile UNICEF arată că mai mult de o treime dintre femeile din întreaga lume au trecut prin violența fizică sau sexuală la un moment dat în viața lor, iar în unele țări 7 din 10 femei se confruntă cu o formă de abuz în timpul vieții lor”, e una dintre postările făcute publice, pe pagina de socializare, de Organizația Femeilor Social Democrate din județul Călărași, la data de 25 noiembrie 2022.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp