EVENIMENT

Pe jumătate dezbrăcat, un jandarm călărășean s-a întâlnit cu extratereștrii, în parcare, la River’s / Video

Print Friendly, PDF & Email

E subofițer operativ principal în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași. A fost dat ca exemplu pozitiv, de superiori, în data de 23 decembrie 2019. Astfel, se precizează într-un comunicat de presă remis de această instituție, în după-amiaza zilei de vineri, 20 decembrie, în imediata apropiere a unei săli de sport, din municipiul Călărași, doi angajați ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași, aflați în timpul liber, au găsit o borsetă, burdușită cu acte personale și cu suma de 15.000 lei.

Dat ca exemplu de responsabilitate civică

Vineri, 20 decembrie, în jurul orei 15.00, se arată în comunicatul citat, sergent major Dorobanţu Claudiu şi sergent major Sîrbu Cosmin, doi subofiţeri jandarmi aflaţi în timpul liber, în timp ce se deplasau spre o sală de sport din municipiul Călăraşi, au observat o borsetă căzută în apropierea uşii de intrare a sălii respective. După verificarea conţinutului, cei doi jandarmi au intrat în sala de sport unde, la scurt timp au identificat şi proprietarul, un bărbat care, constatând la vestiare că nu mai are borseta asupra sa, îi întreba, agitat, pe cei din jur dacă au văzut-o. Jandarmii i-au înmânat proprietarului borseta, după efectuarea verificărilor asupra datelor sale de identificare.

Beat-muci, conform martorilor, dansând dezbrăcat, în centrul orașului

Jandarmul Claudiu Dorobanțu, însă, la numai câteva zile după ce a fost dat drept exemplu pentru spiritul său civic, a fost filmat, beat mort, precizează martorii oculari, în timp ce dansează, pe jumătate dezbrăcat, în parcarea de la River’s Longue. Se urcă, apoi, la volanul unui autoturism Mercedes, cu care acesta se afișează, dar care nu apare în declarația de avere a acestuia. Valoarea unui astfel de autoturism este de minim 15.000 de euro. Are numărul de înmatriculare CL 22 CNN. Este același autoturism care apare și în filmarea făcută de câțiva tineri, revoltați de faptul că jandarmul Claudiu Dorobanțu, în vizibilă stare euforică, pe jumătate dezbrăcat, îl conduce după ce anterior dansase în mijlocul străzii.

Pe jandarmul-dansator îl preocupă cine e Vali

Contactat, Claudiu Dorobanțu nu a negat aceste aspecte.

 • Claudiu, tu ai câștigat la loto lozul cel mare?
 • Nu. Dar nu știu cu cine stau de vorbă.
 • Vali sunt. Am niște imagini cu tine, dansând în pielea goală, în centrul orașului.
 • Păi nu știu care Vali.
 • N-are importanță. Ideea e că am imagini cu tine dansând în pielea goală. Ai pățit ceva în sensul bun? Ai dat lovitura?
 • Nu.
 • Dar ce s-a-ntâmplat?
 • Nimic.
 • Păi cum? Îți vine, din când în când, așa?
 • Păi nu știu cu cine stau de vorbă.
 • N-auzi că nu asta-i important? Eu știu că tu ai găsit niște bani și i-ai dat cuiva-napoi. Adică ai fost un jandarm model. Chiar așa ai făcut pasul vis-a-vis, ai traversat strada atât de repede?

 • Claudiu Dorobanțu a închis.

“Să vă dau la m–e, băă”

Pe filmarea unde Claudiu Dorobanțu nu neagă că este el, pe jumătate dezbrăcat, se vede cum acesta dansează și se aude cum strigă: “Să vă dau la m–e, băă!” În cea de-a doua filmare, acesta este recunoscut: “Ăsta e gabor bețiv? Ăsta e jandarm bețiv?… Jandarmul, bețivul este cu mașina la River’s, bea, dansează și se urcă la volan și conduce și lor nu le face nimic garda, nu?” Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași a fost informată în legătură cu acest incident șocant. “Conducerea Inspectoratului de Jandarmi Județean Călărași a luat la cunoștință despre articolul și imaginile apărute în spațiul public, ce fac referire la comportamentul unui angajat al instituției noastre. La nivelul unității noastre s-a dispus constituirea unei comisii pentru a verifica dacă în imaginile prezentate public apare un angajat al instituției noastre și dacă acesta a încălcat o prevedere regulamentară sau legală.”

Cine a devastat camera de motel?

“Nu am ce să spun legat de ce a apărut. Eu știu unde am fost în seara respectivă. Am fost, am jucat fotbal și prietena mea m-a luat de-acolo. Altceva nu pot să vă spun.” Atât a avut să ne declare jandarmul filmat în timp ce dansa cu lupii, în mijlocul unei parcări, pe jumătate dezbrăcat. Nu a vrut să ne spună și dacă, ulterior acestei întâmplări, s-a cazat la un motel de pe raza municipiului Călărași, devastând, efectiv, camera. “Altceva nu pot să vă spun. Mulțumesc frumos.” Comportamentul golănesc al acestui individ, plătit din bani publici, e unul de netolerat. Vom prezenta cazul inclusiv Ministerului Administrației și Internelor.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp