EXCLUSIV

Nu scriem degeaba: Ștefan Marin nu mai e director la ANIF, iar odrasla sa, Daniela Marin, a fost dată afară

Print Friendly, PDF & Email

Pesedistul Marin Ștefan, director în cadrul Agenției Naționale de Îmbunătățiri Funciare Călărași, nu mai ocupă acest post. Acestuia i s-a solicitat să demisioneze în urma scandalului mediatic declanșat de publicația noastră. Marin Ștefan, prin abuz în funcție, și-a angajat odrasla, pe un post fictiv, fiind retribuită cu suma de 1.900 de lei lunar.

Nu a plecat la București, ci… acasă

Această flagrantă încălcare a legii prezentată de publicația noastră a fost preluată și de presa centrală, prin posturile tv România Tv și TVR 1. Daniela Marin, fiica fostului director Ștefan Marin, ar fi urmat, în viziunea tatălui, să fie cooptată în structurile centrale ale acestei unități, mai precis la București. “O să plece către București, că acolo au mai multă nevoie de ea”, se lăuda fostul director. “Domnule, copilul trebuie să muncească”. Nu a fost angajat altcineva pentru că nu a venit să bată la ușa de la ANIF, asta a fost explicația ridicolă a directorului Marin Ștefan. În schimb, de la biroul resurse umane din cadrul ANIF, ni s-a spus că fata fostului director, Daniela Marin, a venit prin transfer. Postul a fost ocupat fără concurs. Ștefan Marin a avut o explicație și pentru acest fapt: “Domnule, du-dumneata în cine ai încredere? N-ai, în primul rând, în familia ta, în copiii tăi?”

Monitorizare în limba engleză

Daniela Marin ar fi urmat să monitorizeze cotele apelor Dunării, pe niște echipamente care nu fuseseră achiziționate. E licențiată în limba engleză, așa că nimeni nu a priceput de ce monitorizarea respectivă urma să fie făcută de un absolvent cu astfel de studii. Ștefan Marin s-a încurcat în explicații, spunând că fata lui ar fi urmat să se ocupe cu întocmirea de proiecte care să atragă bani din fonduri ale Uniunii Europene, deși nu are nici o pregătire în domeniu. Afirma că a lucrat, într-un timp nedefinit, la o astfel de firmă care s-a ocupat cu întocmirea de proiecte. În schimb, pregătirea Danielei Marin era extrem de simplă: “Mi e așa somnik…”, scria aceasta pe o rețea de socializare, fiind epuizată de atâta activitate de monitorizare a cotelor apelor Dunării. Și Daniela Marin a fost data afară. Redacția noastră a făcut plângere penală împotriva fostului director Ștefan Marin.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp