ACTUALITATE

Marian Antohi, polițistul care a provocat un accident în lanț și a fugit de la locul faptei, a fost arestat preventiv

Print Friendly, PDF & Email

Marian Antohi, polițistul care a provocat un grav accident de circulație, pe strada București, în jurul orei 3:30, în dimineața zilei de miercuri, 22 aprilie, a fost arestat preventiv, prin sentință definitivă, pronunțată de Tribunalul Călărași, în cursul zilei de azi, 27 aprilie.

Găsit după 12 ore

Marian Antohi, angajat al Inspectoratului Județean de Poliție Călărași, în cadrul Serviciului Rutier, a acroșat mai multe autovehicule, pe strada București, din municipiul Călărași. Un tânăr, aflat într-un alt autoturism, a ajuns la un spital din București, cu multiple traumatisme. Polițistul, aflat în timpul liber, a fugit de la locul accidentului. Martorii spun că în autovehiculul condus de acesta s-au găsit sticle de băuturi alcoolice. Marian Antohi a fost găsit, de colegii lui polițiști, abia la 12 ore de la comiterea faptei. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași l-au prezentat instanței de fond, propunând arestarea preventivă a acestuia. Magistrații Judecătoriei Călărași au decis ca acesta să fie arestat la domiciliu.

De la 2 la 7 ani

În schimb, magistrații din cadrul Tribunalului Călărași au desființat decizia instanței de fond: “În baza art. 204 C.proc. pen. rap. la art. 425 indice 1 alin. 7 pct. 2 lit. a din OUG nr. 3/2014 admite contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Călăraşi împotriva Încheierii nr. 16 pronunţată la data de 23.04.2015 de Judecătoria Călăraşi în dosarul penal nr. 2545/202/2015, pe care o desfiinţează şi rejudecând admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Călăraşi şi dispune arestarea preventivă a inculpatului Antohi Marian, pe o durată de 30 de zile, începând cu data punerii în executare a mandatului de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunii prev. de art. 338 alin. 1 C.p. Cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu”. Marian Antohi riscă o pedeapsă privativă de libertate de la 2 la 7 ani.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp