Acasă | EXCLUSIV | Moarte suspectă: Viermii au ieșit pe sub tocul ușii / Video

Moarte suspectă: Viermii au ieșit pe sub tocul ușii / Video

image_pdfimage_print

A fost găsită la amiază, în data de 9 mai 2017. Vecinii au realizat că au de-a face cu un cadavru aflat în descompunere abia după ce viermii au început să iasă de sub pragul ușii.

S-a întâmplat la blocul J28, din municipiul Călărași, în zona cunoscută drept Saigon. Blocul cuprinde locuințe sociale. Mirosul nu a devenit de nesuportat câtă vreme este unul obișnuit, în blocul respectiv. Jegul este la el acasă. Toți locatarii sunt chiriași ai serviciului de specialitate din cadrul Primăriei Călărași. Pereții sunt negri. Apa băltește pe scări. Totul pute. Sunt cazuri în care locatarii își fac nevoile pe holuri sau pe scări. Blocul este ocupat de persoane de etnie romă, în mare parte. Decesul suspect a avut loc la etajul 3. La fața locului, sunt prezenți lucrători din cadrul Poliției municipiului Călărași și cei ai Poliției Locale. Nu se poate respira. Alarma a fost dată de administratorul de bloc. Ușa a fost spartă. Femeia a fost găsită pe holul dintre ușa de la intrare și cel de la cameră, înfășurată în zeci de cârpe. I se zărește o mână. Este așteptată o echipă de criminaliști, din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Călărași, în cazul de față având de-a face cu o moarte suspectă.

Nu se știe de când este femeia moartă, în casă. Are aparținători. Un fiu este în Spania, un altul cerșește, în București. Are 63 de ani. Vecinii nu au habar ce s-a întâmplat. Cunosc faptul că femeia nu stătea mereu în locuința socială. Pleca și se întorcea de la București. Cel mai probabil cerșea. Nu se poate intra în locuință, cadavrul blocând ușa de acces. Se strâng vecinii. unii dintre ei se întorc cu mâncare, luată de la cantina de ajutor social. Anița Lefter, sefa serviciului juridic din cadrul SPCTAFL Călărași, este cea care a anunțat decesul, prin serviciul unic de urgență 112. Spune că nu trebuie să ne mirăm de ceea ce se află în zonă. Pe bani publici, blocul a fost zugrăvit pe interior, în urmă cu un an. Acum pereții sunt năclăiți. Unele geamuri au fost înlocuite, dar chiriașii au dat foc ramelor. Zona pare ruptă dintr-un film horror. Mulți ies la stradă, cu scaunele. Un altul își aduce un fel de fotoliu, așteptând spectacolul. Cei care au urcat până la locul decesului, se abțin cu greu să nu vomite.

Ultimă oră:

Sentință definitivă: Liderul PSD din comuna Dorobanțu a fost condamnat la pușcărie

Petrică Nae, cel care este proprietar, în acte, prin firma Delp Prod Com, al sediului …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Moarte suspectă: Viermii au ieșit pe sub tocul ușii / Video

de Marin BADEA