EXCLUSIV

Mașina cu care s-a sinucis creatorul de modă Răzvan Ciobanu aparține călărășeanului Iulian Cercel

Print Friendly, PDF & Email

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a fost găsit mort, în această dimineață, pe raza județului Constanța, la ieșirea din localitatea Săcele, spre Năvodari. Răzvan Ciobanu, în vârstă de 43 de ani, era cunoscut în lumea high life a Bucureștiului, fiind implicat, la un moment dat, și într-un dosar de posesie și consum de droguri de mare risc. În anul 2004, acesta a recunoscut, în mod public, înclinațiile sale homosexuale.

A zburat prin parbriz

A fost găsit de un localnic, acesta apelând sistemul unic de urgență 112. Conform Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, accidentul a avut loc la ieșire din localitatea Săcele spre Năvodari, pe DJ 226, pe fondul neadaptării vitezei. „Un bărbat de 43 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a ieșit cu mașina de pe partea carosabilă și a lovit copaci dintr-un stufăriș. El a fost găsit decedat”. Anchetatorii dezvăluie că buletinul uni tânăr, din Călărași, a fost găsit de anchetatori în mașina condusă de Răzvan Ciobanu. „Deocamdată nu se știe dacă acesta a fost în mașină sau dacă actul de identitate era doar lăsat în autoturism, detaliul urmând să fie stabilit în cursul anchetei”. Autoturismul condus de creatorul de modă Răzvan Ciobanu, cunoscut opiniei publice și prin faptul că juriza o emisiune de gen, în cadrul postului de televiziune Kanal D (Bravo, ai stil!), aparține tot călărășeanului ale cărui acte de identitate s-au găsit la locul impactului.

Iulian, fiul lui Ion Cercel

Este vorba de Iulian Cercel, fiul defunctului om de afaceri Ion Cercel. Ion Cercel, fost taximetrist, și-a înființat propria firmă de construcții, John Construct SRL, în anul 2005. A fost cunoscut drept un apropiat al primarului de la acea vreme, Nicolae Dragu. De altfel, edilul de atunci a venit cu propria echipă de afaceriști, printre care Ion Cercel și Nelu Ulmeanu, ultimul fost șomer, majoritatea fondurilor publice fiind direcționate de edil către firmele acestora. Ion Cercel a înființat firma John Construct în anul 2005, loviturile financiare date de el fiind înregistrate în perioada 2007 – 2008. De la 359.836 lei cifră de afaceri înregistrată în anul înființării, în ultimi doi ani ai mandatului de primar al lui Nicolae Dragu, John Construct înregistrează o cifră de afaceri de 14.000.000 lei. Ion Cercel a murit în cursul acelui an, de o maladie incurabilă. Celălalt constructor, Ion Ulmeanu, își înființase firma Iovi SRL, prin aceasta punându-se pavele pe sectorul Orizont – 5 Călărași. Numai în anul 2008, cifra de faceri a acesteia a fost de 2.401.138 lei. A intrat în procedură de faliment în cursul anului 2012, cu datorii înregistrate la ANAF, Primăria Călărași, OTP bank sau GDF Suez.

Bătut cu ranga

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu conducea un SUV marca Range Rover, înregistrat pe numele lui Iulian Cercel, fiul defunctului Ion Cercel. Accidentul a fost anunțat la 112 la ora 7:15, de către un fermier care a trecut prin zonă. Conform presei centrale, Răzvan Ciobanu avea momente de depresie severă, din motive sentimentale. Aceleași surse afirmă că, la jumătatea anului trecut, fostul iubit al acestuia, din gelozie, l-a lovit cu o rangă. La momentul decesului, acesta era singur în mașină. Nu purta centura de siguranță. Autoturismul, care valorează circa 100.000 de euro, a ieșit de pe carosabil, izbindu-se de un copac. Iulian Cercel, proprietarul mașinii, nu a putut fi contactat. Pe raza municipiului București, acesta deține firma Arhitech Concept Studio. E înregistrată în anul 2007 și nu a mai avut activități comerciale din anul 2015. Anchetatorii urmează să stabilească modalitatea prin care Răzvan Ciobanu a ajuns la volanul autoturismului deținut de călărășeanul Iulian Cercel.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp