ACTUALITATE

Jeni Lazăr a fost reținută: Casa Alinei Naghi a fost prădată chiar de menajeră

Print Friendly, PDF & Email

Jeni Lazăr este numele menajerei care a fugit cu banii Alinei Naghi, patroana firmei Aldis Călărași. A fost reținută în cursul zilei de 14 septembrie, la București.

Va fi prezentată cu mandat de arestare

În noaptea de vineri, 9 septembrie spre sâmbătă, 10 septembrie, casa familiei Alina Naghi, situată pe strada Flacăra, din Călărași, a fost prădată. Conform părții vătămate au fost sustrase bani și bijuterii, estimate la valoarea de 360.000 de lei și 30.000 de euro, plângerea fiind depusă sâmbătă, 10 septembrie. Autorul faptei de furt a fost identificat de către IPJ Călărași, fiind numita Lazăr Jeni. S-a dispus începerea urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de furt. Jeni Lazăr urmează să fie prezentată în cursul zilei de azi, 15 septembrie, cu propunere de arestare preventivă, în fața magistraților călărășeni.

Datorii către bugetul de stat

Alina Naghi nu este numai moștenitoarea imperiului Aldis, firmă recunoscută la nivel național pentru mezelurile ieftine pe care le comercializează. Aceasta a moștenit și datorii uriașe. În 2014, ultimele date cunoscute, Aldis avea datorii către bugetul de stat de circa 3 milioane de euro. Alina Naghi este soția întemeietorului firmei Aldis, George Naghi, mort într-un accident nautic, pe brațul Borcea, în data de 7 august 2011. La data decesului, acesta nu mai figura ca administrator al acestei firme, ci Vasile Țăranu, un apropiat al acestuia, acum în vărstă de 80 de ani.

Afacerile merg strună

George Naghi, la data decesului, figura ca patron și peste firmele Aldis AP SRL Călărași, Campis SRL Călărași și Aldis Prod Impex SRL Ceptura. Pentru anul 2015, SC Aldis SRL a raportat o cifră de afaceri de circa 50 de milioane de euro, cu un profit brut de 325.000 de euro. SC Aldis AP, pentru același an, are o cifră de afaceri de 4,15 milioane euro, cu 81.000 de euro profit brut. Afacerile au mers șnur, anul trecut, și pentru firma Campis SRL, cu un rulaj raportat de 5,31 milioane euro, la un profit declarat de 127.000 euro. Aldis Prod Impex Ceptura, înmatriculată în anul 2000, pe raza județului Prahova, a raportat numai cifre de afaceri 0, cu rulaj negativ.

Avere estimată la 28 de milioane de euro

Revista Forbes a evaluat valoarea proprietăților grupului Aldis la circa 28 de milioane de euro. Sunt date conform cărora averea este moștenită de nepotul lui George Naghi, băiatul Ginei, fata vitregă a acestuia, mai precis fata Alinei Naghi.

Șantaj

Jeni Lazăr e menajera familiei Naghi de ani de zile. Are 50 de ani. Există afirmații conform cărora aceasta nu se ocupa numai de menajul familiei Naghi. Ar fi fost îndrăgostită de George Naghi, milionarul călărășean decedat în accidentul nautic. E prietenă cu mama lui Doru, copilul lui George Naghi rezultat dintr-o căsătorie anterioară. Lazăr ar fi amenințat, în repetate rânduri, că are de gând să denunțe mai multe infracțiuni care, în viziunea ei, se comit fie la grupul de firme Aldis, fie la Pensiunea Ada, a familiei Naghi. Pensiunea Ada a fost amintită de un politician local într-un context deloc favorabil: aici, Dan Șova, un apropiat al lui Victor Viorel Ponta, la acea oră prim-ministru, ar fi consumat droguri. Se vorbește inclusiv de prostituție și de cotizații plătite politicienilor, cei mai mulți dintre ei locali, fie de bani dați organelor cu atribuții de control sau chiar la unii capi ai poliției județene.

Menajera cu menajere

Jeni Lazăr a fost audiată în cursul zilei de ieri. Polițiștii au rămas uimiți de faptul că menajera Alinei Naghi avea, la rându-i, angajate două menajere, una la ea acasă și o alta care avea în grijă casa mamei sale. Trebuie precizat că scandalul menajerelor, în familia defunctului George Naghi, datează de multă vreme. Și Alina Naghi, până să se căsătorească cu George Naghi, a fost, la rându-i, menajera acestuia.

Arată mai mult

Articole similare

1 Comentariu

  1. jeni nu a fost niciodata menajera a fost amanta lui raposatului cu statuie iar dupa moartea acestuia a fost folosita ca dama de protocol de noua conducere a firmei aldis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp