ACTUALITATE

Înregistrare-șoc: Motivul incredibil pentru care un angajat al Primăriei Călărași își bate nevasta

Print Friendly, PDF & Email

A fost institutor în cadrul Școlii nr. 7 Călărași, președinte al Centrului Comunitar Oborul Nou Călărași și, începând de la jumătatea anului 2021, este inspector de specialitate în cadrul Primăriei municipiului Călărași.

Se declară drept absolvent de studii superioare, urmate în cadrul Universității București. Nicolae Constantin Arsene a figurat, ca profesor suplinitor, mulți ani, deși el este un semianalfabet. Mai multe texte emise de acesta conțin grave erori gramaticale, unele dintre ele de nivel elementar. Soția acestuia, Maria Arsene, nu știe cum a ajuns să fie angajat la Primăria municipiului Călărași.

„Nu știu ce concurs a fost ăla, că el nu știe mai nimic.”

Judecătoria Călărași, la data de 22.12.2021, a admis cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria Călărași, privind emiterea unui ordin de protecție a soției sale, cerere formulată împotriva lui Nicolae Constantin Arsene. Ordinul a fost emis pentru o perioadă de 6 luni, Nicolae Constantin Arsene fiind evacuat din locuința comună, proprietatea Serviciului Public Centrale Termice și Administrare Fond Locativ Călărași, situată în cartierul ANL, de pe Aleea Tineretului, Călărași.

Maria Arsene a fost bătută bestial, în seara zilei de 18.12.2021. Nicolae Constantin Arsene este cel care, ulterior, a apelat numărul unic de urgență 112, după ce i-a cauzat soției un traumatism cranio-cerebral deschis. A avut nevoie de mai multe zile de îngrijiri medicale. Motivul este unul incredibil!

„Să mă ducă la petrecere ca să-i dea ei la m-ie!… Dacă am pomenit! Ai de mama mea care m-ai făcut! Tare mi-ai dat-o-n inimă! Știi cum?! Doamne-Dumnezeule, trebuia să ies cu el, în p-la mea, 100 de Iliuță și dă PSD-ul și dă p-le! Trebuia să-i pun masa-n cap, băga-i-aș p-la-n gât! Ei, vă fac eu, fu—vă-n gură să vă f-t! Să dea Dumnezeu, praful și pulberea să s-aleagă de copiii mei dacă nu mă în de capul lor! ori ei, ori eu, băga-mi-aș p-la-n gura mea să-mi bag!… Cât pot să rezist eu? Cât pot io? Mamă-mamă, dă-mi, Doamne, putere, cum mi-ai dat astă… Băga-mi-aș p-la-n gura mea! Ce mare și tare pe ei! Mi-ai dat mie, băga-mi-aș p-la-n gura mea! Aoleoo! Aoleoo, fu—m-aș în gură de prost! Păi eu am venit de la 2.500 de kilometri ca să vă bateți voi joc de mine? Tu așa crezi că eu am ajuns aicea? Tu crezi că eu am ajuns aicea să-și bage ăla p-la-n gura ta și-n casa mea? De Doamne ferește, fă? A ajuns ăla să-ți dea la m-ie și să mă ducă pe mine ca să te f-tă pe tine? Deci ăla a ajuns să-ți dea la m-ie ție? Ăla a ajuns să-ți dea ție la m-ie?…”

Nicolae Constantin Arsene recunoaște că i-a reproșat soției că ar fi întreținut raporturi intime, orale, cu un lider PSD, în timpul unei petreceri de partid.

„Da, s-au spus multe atunci, la nervi, la supărare. Ce să comentez? Este o chestie privată, e în familie, o neînțelegere pe care dânsa vrea s-o facă publică, să-și spele rufele în public. Dacă așa consideră dânsa că se procedează… A fost un ordin de restricție, dar și l-a retras inclusiv ea. Acum nu știu ce mai vrea, probabil că din gelozie că sunt eu cu altcineva și vrea neapărat să-mi facă rău.”

Maria Arsene declară că a decis să facă publică această înregistrare câtă vreme se teme, în continuare, pentru viața ei.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp