ACTUALITATE

Continuă circul la DSVSA Călărași: Alte zeci de buletine de analiză semnate în fals!

Print Friendly, PDF & Email

În cursul lunii septembrie 2022, redacția noastră a semnalat că mai multe buletine de analiză, emise de Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Călărași, cuprind elemente falsificate, semnătura olografă a responsabililor de teste fiind aplicată cu ajutorul unei ștampile, câtă vreme aceștia se aflau la băi, în concediu.

Din data de 16.08.2022 și până la data de 6.09.2022, Beatrice Dumitru, inginerul chimist în cadrul Laboratorului Sanitar-Veterinar și pentru Siguranța Alimentelor Călărași, nu s-a aflat la serviciu. Semnătura acesteia, aplicată cu ajutorul unei ștampile, apare pe zeci de buletine de analiză.

S-a înregistrat, pe această speță, un dosar penal, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Călărași, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată.

La Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Călărași, în cadrul Laboratorului Sanitar-Veterinar și pentru Siguranța Alimentelor Călărași, faptele capătă o turnură halucinantă.

Laboratorul Sanitar-Veterinar și pentru Siguranța Alimentelor Călărași este condus de Daniela Dănciulescu. Aceasta a reclamat, în cursul lunii octombrie 2021, că au fost falsificate probe recoltate de personalul specializat din cadrul Laboratorului Sanitar Veterinar și pentru Siguranța Alimentelor Călărași, de la ferma Comsuin Ulmeni, unde s-ar fi identificat un focar de pestă porcină. În schimb, cu sutele, din cadrul Laboratorului Sanitar Veterinar și pentru Siguranța Alimentelor Călărași ies buletine de analiză cu semnăturile aplicate în fals.

 Inginerul chimist, din cadrul Laboratorului Sanitar-Veterinar și pentru Siguranța Alimentelor Călărași, s-a aflat, tot în concediu, și-n perioada 18.05.2022 – 3.06.2022.

În tot acest timp, au fost emise aproximativ 70 de buletine de analiză, toate cuprinzând semnătura falsificată a acesteia.

Buletinele de analiză sunt semnate pentru conformitate de șeful Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Călărași, Gheorghe Drăgănică!

Nu știm cine semnează buletinele de analiză ca șefă a Laboratorului Sanitar-Veterinar și pentru Siguranța Alimentelor Călărași câtă vreme, exact în aceeași perioadă, Daniela Dănciulescu s-a aflat tot în concediu de odihnă!

Un alt dosar penal a fost deschis, tot de Parchetul de pe lângă Judecătoria Călărași, după ce, la data de 7 octombrie 2022, salariați care apăreau ca prezenți, în cadrul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Călărași, se aflau în pădurea Vărasca, ca să-i încarce și să-i taie lemnele directorului Gheorghe Drăgănică.

„Vă informez că am terminat de tăiat lemnele… Referitor la articolul calomnios postat referitor la persoana mea , ai cam dat-o de gard. Lemnele la pădure le-am încărcat cu utilaj mecanizat, descărcarea sa făcut prin basculare, iar după cum se observă din imagine, nici măcar un lemn nu a fost spart, așa cum afirmi în acea postare. Lemnele au fost tăiate doar de mine și fiul meu…”, a fost reacția acestuia.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp