ACTUALITATE

Coincidență stranie: Liviu a lăsat 3 sate fără energie electrică fix când, la televizor, era criticat primarul!

Print Friendly, PDF & Email

Coincidență stranie, ieri, pe raza comunei Dragalina, în toate cele 3 sate componente, Drajna, Dragalina și Constantin Brâncoveanu: la ora 17:00, a fost întreruptă furnizarea de energie electrică fix în momentul în care începea o emisiune, difuzată de canalul public TVR 2, care-l viza pe primarul Gabriel Stanciu.

„A fost o avarie, într-adevăr”.

E declarația făcută de Valentin Deculescu, administratorul public al Primăriei comunei Dragalina.

 • Unde a fost avaria?
 • Ee… Nu știu! Deci a fost o avarie. A afectat și Drajna… Și Brâncoveanu.
 • Deci numai satele comunei Dragalina?
 • Nu știu dacă numai astea. Astea sigur au fost afectate. Acuma poate să fi fost afectate și altele, pe furtuna aia!
 • Aseară n-a fost furtună!
 • Ee, n-a fost! A început o furtună înainte să plouă puțin…

Gabriel Stanciu declară că, în cursul zilei de ieri, a fost, într-adevăr, o întrerupere accidentală a furnizării energiei electrice, pe raza comunei.

„Am avut și la Dragalina, dar la Drajna a durat cel mai mult… În jurul orei 18:00 și ne-a dat-o în jur de ora 21 și… la Drajna.”

Avaria, de altfel, a fost semnalată de primarul Gabriel Stanciu pe site-ul personal de socializare.

„În sfârșit după multe discuții și insistență același Liviu care ne ține fără energie la Drajna Nouă, avem din nou energie electrică”.

În satul Drajna Nouă, nimeni nu știe cine este acest „Liviu”. Cu greu, identificăm un Liviu pe strada Bisericii, care-și are gospodăria la marginea de sud a satului, aproape de transformatorul care leagă rețeaua publică a satului de sistemul național de distribuție a energiei electrice.

Heblul e chiar la marginea satului Drajna, la transformator. Însă numitul Liviu, identificat de noi, afirmă că nu are nici un fel de treabă cu așa ceva.

„N-a fost mult. Adică s-a-ntrerupt și s-a dat imediat. Se referă la Liviu, care se ocupă, de la Enel. E electricianul de la Enel.”

Cea care ne oferă explicații este Ionela Curelea, consilieră locală din partea partidului pe care-l reprezintă și primarul Gabriel Stanciu.

 • Păi și ce vină are Liviu de la Enel?
 • Nu știu! Mergeți, mai bine, și-l întrebați pe domnul primar.

E-Distribuție anunță că, în cursul zilei de duminică, 5.06.2022, a fost o întrerupere neplanificată a energiei electrice, la Drajna, dar la ora 9:25!

„Eu vă spun că n-am avut energie în Drajna până la 22, era ora 10, am stat acolo, că n-am avut nici apă, n-am avut nici curent de la ora 18. Pentru simplul fapt că n-a vrut un salariat de-al lor să salte… „

Gabriel Stanciu

Explicațiile primarului Gabriel Stanciu sunt halucinante. Furnizarea de energie electrică nu a fost întreruptă începând cu ora 18:00, ci cu ora 17:00, fix când urma să se difuzeze emisiunea de pe TVR 2, care-l viza.

„Dacă era așa ceva, eu nu mai dădeam telefon la Renel și să înregistrez sesizarea, din partea primăriei, că nu avem alimentare cu energie electrică…”

 • Înseamnă că lucrătorii de la E Distribuție nu au habar ce publică.
 • Da!

Administratorul public al comunei, Valentin Deculescu, susține același lucru, fiind informat de această situație de primarul Gabriel Stanciu:

„Am vorbit cu domnul primar atuncea și era și la ora 17. A afectat Drajna, Brâncoveanu și o parte din Dragalina.”

 • Fix la momentul la care începea emisiunea!
 • Eee, nu știu! Lasă-mă! Hai că vorbim!…

După incursiunea noastră în satul Drajna, comuna Dragalina, primarul Gabriel Stanciu și-a șters postarea făcută pe contul personal de socializare, prin care dădea vina pe „Liviu” pentru întreruperea furnizării de energie electrică de ieri, 5.06.2022. Administratorul public, după cum ați văzut, a dat vina pe „furtună”.

Mai jos, aveți emisiunea pe care primarul Gabriel Stanciu nu a dorit să fie văzută de cetățenii comunei Dragalina.

Cum în cauză sunt date care nu pot fi lămurite printr-un simplu demers jurnalistic, acestea putând constitui elemente ale comiterii infracțiunii de abuz în funcție, cu referire la prevederile din Legea nr. 192/2012, redacția noastră va sesiza parchetul competent.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp