EXCLUSIV

Căldură mare: Filmulețe fierbinți cu o profesoară extrem de bisericoasă / Video

Print Friendly, PDF & Email

Se numește Elena Cristina Pleșa și activează, ca profesoară de canotaj, la Clubul Sportiv Școlar Călărași.

Este cunoscută drept o persoană cu apucături habotnice, frecventând, cu preponderență, spațiile religioase creștin-ortodoxe. Asta în mediul public.

Pe rețeaua de socializare Telegram, însă, aceasta apare în mai multe filmulețe cu caracter explicit. De regulă, profesoara se filmează, cu telefonul propriu, în baie.

„E suplinitoare la canotaj. Ea a dat titularizarea în fiecare an. Adică s-a prezentat și a plecat din sală. E mai emotivă…”

Nu la fel de emotivă este Elena Cristina Pleșa când se filmează în baie. Aceasta este căsătorită, soțul ei fiind un bine-cunoscut măcelar din satul Cuza Vodă, fost salariat în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Barbu Știrbei” Călărași.

Elena Cristina Pleșa recunoaște că are obiceiul să se filmeze după ce face duș.

  • Păi de unde le aveți?
  • Știți despre ce vorbesc?

Vizibil încurcată, profesoara de canotaj ne spune că nu știe cum au ajuns respectivele filmulețe în spațiul public, pe rețeaua de socializare Telegram.

„Și se pot șterge? Se pot face?… Dacă aș fi, să zic așa, se poate șterge?… Da, dar cine sau ce, de unde și până unde au apărut?… E ceva foarte… Adică nu știu… Nu știu ce să zic, e ceva chiar penibil. Deci chiar dacă aș fi făcut… Dar nu știu… În spațiul public… Nu mi se pare ok… „

Marius Tătaru, directorul Clubului Sportiv Școlar Călărași, nu a dorit să comenteze incidentul.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp