ACTUALITATE

Belciugatele: Șefului de post i se face bine cu japca! / Video

Print Friendly, PDF & Email

A săpat un șanț, lung de 500 de metri, de la o fermă până la balta pe care o administrează, pe blat. Este vorba de Fănel Dinu, șeful de post din comuna Belciugatele.

În declarația de interese a acestuia, completată la data de 18.04.2020, declară că nu administrează afaceri sau că ar avea calitatea de asociat, în firme. Dinu Fănel afirmă că are o singură sursă de venit, reprezentată de salariul încasat de la Inspectoratul de Poliție Județean Călărași. Are funcția de agent principal și un salariu anual de 63.053 lei net.

Cu toate acestea, pe site-urile de profil, Fănel Dinu se prezintă drept administratorul bălții Cojești, de pe raza comunei Belciugatele.

Despre șanțul, adânc de 1 metru și lung de aproape o jumătate de kilometru, primarul comunei Belciugatele, Mihai Gurlui, spune că acesta a apărut ca din senin. “Începe de la această fermă și duce până jos, la balta deținută de băiatul actualului șef de post”. Gurlui a sesizat, în scris, chiar poliția din sat, pentru a fi identificată persoana care a executat o astfel de lucrare, fără autorizație. “Am primit un răspuns total evaziv. Intenția lor era să bage un cablu de curent. Să se racordeze la ferma asta și să ducă la baltă, jos, curent. Am întrebat: domnu șef, cine a executat șanțul ăsta? Șeful de post, foarte arogant, mi-a zis că am crezut că dumneavoastră vreți să băgați apă, la baltă!”

Contactat, Fănel Dinu o face pe nevinovatul:

  • Șanțul, care duce la dumneavoastră, la baltă, cine l-a săpat?
  • Cine sunteți, ca să mă întrebați?
  • Eu sunt de la România Tv.
  • Cred că nu știți cu cine stați de vorbă, da?
  • Cu Dinu Fănel, șeful de post din Belciugatele, stau de vorbă!
  • Nu are nici o treabă cu acel șanț.
  • Cineva, cu japca, vrea să vă facă bine, să vă bage curent acolo, pe baltă!
  • E problema dumneavoastră?
  • Este și-a mea, sigur că da! Că dumneavoastră sunteți polițist
  • Nu avem voie să dăm interviuri și nici să stăm de vorbă cu anumiți ziariști!

Cel care a săpat șanțul buclucaș, nea Fănel, este angajat la Administrația Domeniului Public din cadrul Primăriei sector 2 București. Spune că, pentru munca prestată, polițistul i-a dat, în bătaie de joc, numai 100 de lei. “Mi-a dat un milion. Păi mai vede?!… Făcuse o baracă acolo, zicea că bagă curent, să ducă niște frigidere.” Nea Fănel își estimează munca la 1.500 lei.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp