ACTUALITATE

Un nou șoc, la Călărași: Dublă crimă pe strada Grivița! / Video

Print Friendly, PDF & Email

Grozăvia a fost descoperită în această dimineață, când se bănuiește că au avut loc asasinatele. S-a întâmplat în municipiul Călărași, pe strada Grivița, foarte aproape de bulevardul Cuza Vodă. Casa celor două persoane ucise, tată și fiică, se află pe un gang.

„În jurul orei 9:00 a venit o ambulanță. Atunci ni s-a spus că vecinii noștri sunt morți.”

Jan Piticul este porecla bătrânului asasinat. Era pensionar. Se numește Tănase Jan, în vârstă de 71 de ani.

Fata acestuia are un băiat dintr-o căsătorie anterioară, care se află la fostul soț. Femeia ucisă, în vârstă de 41 de ani, locuia cu tatăl, fiica acesteia, cu handicap, dar și cu un bărbat despre care vecinii spun că ar fi venit din America de Sud, mai precis din Columbia.

„Nu lucra, pentru că nu avea acte. Lucra și el pe unde apuca.”

Femeia a fost găsită, plină de sânge, pe un hol, cel mai probabil ucisă cu un cuțit. Polițiștii criminaliști căutau în zonele adiacente arma crimei. Bărbatul a fost găsit în pat, plin de sânge.

„Dacă-i văd soțul, nu-l cunosc.”

Femeia asasinată este cunoscută drept Mihaela. Rudele acestora locuiesc gard lângă gard. Forțele de ordine au fost alertate de un bărbat care locuia, cu chirie, în casa bătrânului Tănase.

Columbianul a fost găsit la locul de muncă, în zona F.N.C., din municipiul Călărași.

Crimele au avut loc în această dimineață, după ora 8:00. Conform unor date, cei 3 s-au certat aseară, iar scandalul a continuat în această dimineață. Fetița cu handicap a fost dusă întâi la grădiniță, după care a au avut loc asasinatele.

Conform unor date de ultimă oră, principalul suspect al dublului asasinat de pe strada Grivița, din Călărași, ar fi chiar bărbatul care a alertat autoritățile, adică cel care locuia, cu chirie, în casa bătrânului Tănase Jan. Cei doi s-ar fi certat de la o datorie și de la faptul că, în mod uzual, chiriașul juca la păcănele în loc să-și plătească datoriile.

Chiriașul, care e principalul suspect, se numește Ștefan Caloianu.

A fost dus la audieri, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Călărași, încătușat. Întrebat de ce a recurs la un asemenea gest, Caloianu a declarat doar atât: „Amărăciune”…

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp