ACTUALITATE

Sukar: Circ și manele, în pandemie, la Curcani

Print Friendly, PDF & Email

Sărbătoare la Curcani, cu maneliști și sute de participanți, după ce Aurică Gazu a câștigat un nou mandat de primar, al cincelea.

Aurică Gazu a ieșit primarul acestei comune în anul 2004, când a candidat și și-a adjudecat mandatul de edil ca reprezentant al Partidului Noua Generație, condus de latifundiarul Gigi Becali. Ulterior, a mai câștigat trei mandate, candidând din partea Partidului Național Liberal. În data de 27 septembrie, acesta a câștigat un alt mandat de primar, al cincelea, ca reprezentant al Partidului Social Democrat. În comuna Curcani, bucuria a fost una extrem de colorată.

Câteva sute de petrecăreți au dat năvală să asculte muzică, să bea și să mănânce. Dedicațiile au curs pe bandă rulantă: De la Marius, pentru domnul primar, unaa, douăă!… Băutura a fost la discreția participanților. Adu o tărie, mă, să bem o tărie! La scrutinul de duminică, 27 septembrie, Aurică Gazu, membru PSD, fost membru PNL, până în urmă cu două săptămâni, a obținut 1.455 de voturi, în vreme ce contracandidatul său, Teodor Voicu, membru PNL, fost PSD, a obținut doar 1.205 voturi.

Conform ultimului recensământ efectuat în anul 2011, apartenența etnică a locuitorilor comunei Curcani este structurată astfel: 56,54 la sută sunt declarați români; 32,28 la sută sunt declarați de etnie romă; diferența de 11,18 la sută nu și-a declarat apartenența etnică.

În anul 2018 Aurică Gazu a fost acuzat, în dosarul nr. 2701/268/2018, pentru furt de energie electrică. Acesta şi-a recunoscut fapta şi a achitat prejudiciul în valoare de 17 205 lei, în data de 17.04.2018.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp WhatsApp