Acasă | EXCLUSIV | Primarul din Budești a demisionat!

Primarul din Budești a demisionat!

image_pdfimage_print

Dumitru Iorgu, primarul orașului Budești, a demisionat în cursul zilei de azi, 28 martie 2017. Dumitru Iorgu a candidat pe listele Uniunii Naționale pentru Progresul României, la alegerile locale din 5 iunie 2016.

Cu 24 de voturi în plus

A obținut mandatul de primar la o diferență infimă față de următorul contracandidat, având un plus de 24 de voturi față de Lucica Lefter, candidatul Partidului Național Liberal. Dumitru Iorgu, considerat Candidatul Facebook, câtă vreme și-a derulat mare parte din campania electorală pe acest site de socializare, a cheltuit suma de 1.000 de lei pentru propagandă, în timpul campaniei electorale.

Prefectul confirmă

George Iacob, prefectul județului Călărași, ne confirmă această informație. “E un tip cu un caracter frumos, e un tip de cuvânt, dar am impresia ca a fost copleșit de probleme. Eu l-am încurajat, dar cred ca nu a mai putut suporta. Îmi pare rău de el”. Dumitru Iorgu va îndeplini funcția de primar până când Instituția Prefectului va emite ordinul prin care se constată încetarea mandatului acestuia.

Se fac alegeri

Dumitru Iorgu nu a putut fi contactat. “Nu poate să facă față, îl depășește situația, i-am tot spus, de ce te-ai băgat dacă nu poți face față?”, a fost reacția consilierului local Jan Păun, contracandidat al primarului demisionar Dumitru Iorgu, din partea Partidului Social Democrat. Până la organizarea de alegeri pentru postul de primar, locul vacant va fi suplinit de viceprimarul Nae Sinel.

Ultimă oră:

Tragedie la Ștefan Vodă: L-a părăsit nevasta pe Nelu Cartof!

Nelu Cartof, cum este știut în satul Ștefan Vodă, are inima frântă. De câteva săptămâni, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Primarul din Budești a demisionat!

de Marin BADEA