ACTUALITATE

La dolce vita: Războiul chiloților, în PSD, a intrat în etapa amorului italian

Print Friendly, PDF & Email

Se consideră o femeie puternică, cu calitatea de persoană publică, dar locuiește într-un apartament social.

Ioana Georgiana Ichim și-a arogat acest statut imediat cum a fost desemnată lideră a Organizației Județene Călărași a Femeilor Social-Democrate. S-a întâmplat în cursul anului trecut, la sfârșitul lunii iulie.

Valentin Ichim, prezentat drept soț, nu are un punct de vedere când este rugat să demonteze zvonurile potrivit cărora, uneori, lidera femeilor din PSD doarme pe scara blocului, când exagerează cu „munca” de partid.

„Lucrurile acestea chiar nu vreau să le comentez. Nu comentez nimic în privința asta și nu vreau să intru în jocul ăsta. Fiecare e liber să spună ce vrea și ce gândește.”

Din postura de lideră a femeilor din PSD, a fost numită drept manager la Biblioteca Județeană „Alexandru Odobescu”.

Anterior, acest statut l-a avut Cristina Laura Munteanu. Numită tot manager la Biblioteca Județeană „Alexandru Odobescu”, din Călărași, în iarna anului 2021/2022 a stat în concediu medical mai bine de 3 luni. S-a afirmat, în medii politice, că i s-ar fi cerut favoruri de ordin sexual pentru a rămâne, în continuare, pe funcții. Cristina Laura Munteanu nu a negat niciodată aceste aspecte.

Nicolae Doinița, o altă înfocată activistă PSD, directoarea Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă din județul Călărași, a confirmat aceste practici de natură sexuală, din interiorul PSD.

„Doamne, Maica Domnului! Ce să mai faci?!… Sunt astea mici, cârlancele astea!…”

Lui Munteanu i-a succedat Marinela Voivozeanu. A fost îndepărtată din ambele posturi, de lideră a OFSD și de manager de bibliotecă, tot în urma unor scandaluri de ordin sexual. I s-ar fi cerut să aducă „majorete”, la o petrecere PSD derulată pe raza orașului Fundulea.

A intrat, totodată, într-un conflict cu Denisa Caraion, șefa de cabinet a președintelui PSD și, în același timp, președinte al Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță.

Între cei doi ar fi fost și o relație de natură intimă, recunoscută și de fosta lideră OFSD, Marinela Voivozeanu.

„Denisa probabil că are disponibilitatea pe care eu nu o am”.

Gonită de acasă de soț, în urma zvonurilor tot mai insistente referitoare la relațiile nepotrivite avute cu șeful său, Denisa Caraion a primit drept spațiu de locuit un apartament destinat specialiștilor din sănătate și din administrație.

Mama acesteia, Nela Caraion, rămasă fără loc de muncă, a fost mufată, în cursul anului 2023, la banii publici, prin angajarea sa la Direcția Județeană de Administrare a Domeniului Public și Privat al Județului Călărași, subordonată a Consiliului Județean Călărași.

În perioada 25-29 iunie, cei mai înfocați membri PSD au fost răsplătiți cu un miniconcediu, în Italia, la proprietățile deținute, în această țară, de liderul Vasile Iliuță.

Acesta este asociat, împreună cu soția, Mihaela Iliuță, la firma Fattorie Di Iliuta SRL, cu sediul pe strada Del Partigiano, nr. 44, satul San Colombano, comuna Meldola. O altă proprietate se află în cantonul Grisons, chiar în interiorul munților Alpii Retici.

Prin intermediul firmei deschise în Italia, cei doi dețin hotelul Accademia, din Rimini, situat pe bulevardul Sabotino, nr. 6, în zona Rivabella. Costul unei nopți, într-o cameră cu pat dublu și balcon, este de 723 lei, cu mic-dejun inclus.

De această dată, activul PSD a fost dus în zona Apeninilor, aproape de Pasul Cerato, la fosta locație falimentară La Gabellina.

Prezența actualei lidere a Organizației Județene Călărași a Femeilor Social-Democrate, Ioana Georgiana Ichim, văzută permanent în compania liderului PSD, a devenit subiect de animozitate locală.

„Îmi scrie un prieten… „Prosecco se toarnă de jos, să nu facă acid”… Interesant, nu știam… Dar cred că e mai important să nu facă valuri, mai ales când dama de pică este damă „bine”… Bine pusă. Și nu, eu nu beau prosecco. Prosecco e pentru gusturi „fine”, mai ales pentru cele care până acum 2-3 ani nu știau ce e, dar tare al dracului își doreau și ele să știe, să guste… Că prea băuseră doar țuică din prune.”

Reacția aparține Ilincăi Enescu, mult timp recunoscută drept amanta oficială a președintelui Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță.

„Că am fost eu cu el, că era însurat, dar să știi că l-am iubit!… Eu l-am iubit rău de tot. Așa am fost eu, handicapată!… Mi-asum și lucrul ăsta! Asta a fost! Ce vrei, să zic că nu? Da, mă, da, l-am iubit! Asta e situația! Ce vrei să fac acuma? Știi cum e: ți se pune pe-un că-at, îl mănânci, frate! „

Rămasă acasă, i s-a transmis că între cei doi, Ioana Georgiana Ichim și Vasile Iliuță, s-ar fi consumat o relație de natură intimă. I s-ar fi promis, totodată, un post de subprefect.

„Ne întrebăm toți de situația lor sentimentală… Astea nu-s lucruri pe care le pui pe tapet, așa. Din 40, 30 sau 20 (de oameni – n.n.), probabil văd jumătate și un sfert mai și sună și spun!”

  • Te-au sunat?
  • Uite, drept dovadă că știi și tu!
  • Te-au sunat, nu?
  • M-au cam sunat!

„Mă detașez de lucrurile astea și nu vreau să discut. Pentru mine, nu există… E ceva urât și nu vreau să m-asociez în lucrurile astea.”

  • Dar vă-mpăcați cu ideea asta?
  • V-am zis că nu comentez nimic!

Reacția aparține lui Valentin Ichim, cel care are o relație cu „persoana publică” Ioana Georgiana Ichim. Cei doi s-au căsătorit în 2018. Sunt date conform cărora, la puțin timp, ar fi divorțat formal, câtă vreme șefa femeilor social-democrate, din județul Călărași, ar fi pierdut locuința socială dată de Primăria municipiului Călărași, atâta timp cât soțul acesteia deținea un apartament proprietate personală.

Dorina Cântăbine, fostă Ichim, declară că lidera PSD are un trecut mai mult decât controversat.

„Era cuplată cu vecinu’ de lângă, de pe aceeași scară. La I28, era cuplată cu Ionel. Acolo, cu tot. Și… pe scară! Era vecinul cu care era cuplată ea înainte să se mărite cu Valentin… I-am văzut pe stradă, era cu vecinul de mână.”

  • Ce e telenovela asta???
  • Fusese și cu Paul ăla de la… Unde opresc mașinile pe stradă, de le controlează. E mai grăsuț, așa. Și chelios și mai împlinit. Unul, Paul. Și posta poze cu el, că era prieten cu ăia pe la PSD, posta de la Podul 4. Ea era pe mese, dansa pe mese… Eu m-am întâlnit și cu Paul ăsta. Ce-a povestit și ăsta!….
  • Ce?
  • Că pleca, că-l lăsa cu copiii… N-are scrupule, n-are nici un fel de scrupule!

Ioana Georgiana Ichim este prezentată drept „o femeie tânără, puternică, inteligentă, curajoasă și mai ales loială echipei”.

Pe pagina de socializare a acesteia, am identificat o singură postare asumată. Celelalte sunt fie citate, fie distribuiri ale unor linkuri emanate de diferite structuri politice sau instituții publice de la nivel județean.

Însă și această postare este copiată integral de pe pagina de socializare a unei alte fruntașe PSD, membră a Camerei Deputaților din partea județului Giurgiu.

Nu a dorit să ofere explicații. „Consider că nu avem ce să discutăm, nu aveți ce întrebări să-mi adresați, chiar nu este cazul să ne omorâm timpul unii altora.”

Promovarea în funcții publice, pe criterii de natură sexuală, în cadrul Organizației Județene Călărași a Partidului Social Democrat, este văzută drept o cutumă, la acest moment.

„Eu știam de alta… Câte, dracu, amante are și Iliuță ăsta? De Denisa știam și eu… Aaa, acuma le-a schimbat domnul Iliuță pe-amândouă și a luat-o pe Ioana?… Și eu ce să fac?!”

Soacra „persoanei publice” Ioana Georgiana Ichim e mâhnită: „Acuma, de când a intrat în partid, nu mai știu ce se întâmplă!… Sunt probleme care mă depășesc… Ea a intrat în partidul ăsta cu intenții bune, dar se schimbă omul, pe parcurs… Ăsta a fost norocul la băiatul meu, ce să mai zic?!”

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker