ACTUALITATE

Încolțit de datorii: S-a spânzurat Nastradin – VIDEO

Print Friendly, PDF & Email

Ion Viorel, cunoscut drept Nastradin, om de afaceri călărășean, s-a spânzurat în seara zilei de sâmbătă spre duminică, pe fondul unui consum exagerat de băuturi alcoolice.

Implicat în comerțul cu cereale

Nastradin era implicat în comerțul și transportul cerealelor. Pe strada Berzei, nr. 19, domiciliul acestuia, figurează, din datele deținute de noi, două firme. Este vorba de SC A Tri SRL, cu număr de înregistrare în Registrul Comerțului J51/152/2007, CUI 21279820. Între 2012 – 2014, a avut o cifră de afaceri de 54.406.224 lei, la un profit brut raportat de 574.550 lei. Cealaltă firmă specializată în transportul cerealelor se numește SC Atri Cereal Trans SRL, este înființată în 2011 și de atunci nu a înregistrat nici un fel de venituri.

Obiectul controalelor Inspecției Fiscale

Se afirmă că avea mari probleme financiare, din care nu este exclusă nici varianta că avea datorii foarte mari la cămătari. A achiziționat mașini de transport, fără însă să mai poată acoperi ratele bancare. Firmele acestuia fac obiectul unor controale amănunțite ale Inspecției Fiscale din cadrul Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice. La priveghiul din cursul zilei de ieri, 13 februarie, au participat și maneliști celebri, printre care Adrian Minune.

Arată mai mult

Articole similare

Comentarii

  1. Hai sa iti zic ceva , nu ai dreptul sa arunci cu vorbe aiurea , si sa speculezi lucruri , care defapt nu sunt adevărate . Nu poti sa arunci cu vorbe despre viata oamenilor doar ca asa ai auzit tu .

    1. respectati durerea unor oameni indoliati si nu mai faceti afirmatii nefondate. nimeni nu stie ce se întâmplă in familia altuia. nu dati dovada decat de lipsa de bun simt. sunteti ca niste vulturi care abia asteapta sa cada prada la pamant. va spun din surse sigure ca situatia nu era atat de dramatica precum s-a preconizat.

  2. Dumnezeu sa’l ierte pe Marele Nastradin !!!! cum ii se spunea Tatal Saracilor care a ajutat multa lumee …si a facut bine la totii mare om cu caracter 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WhatsApp WhatsApp

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker