EXCLUSIV

Polițist filmat în timp ce dă cu jula prin banii din casa de marcat! / Video

image_pdfimage_print

Se numește Iulian Vlad Boerescu, e din Lehliu-Gară și e angajat, ca agent principal, în cadrul Biroului Poliției Rutiere Autostrăzi, cu sediul în Brănești. Tatăl acestuia este tot polițist, în cadrul Poliției orașului Fundulea. În repetate rânduri, a fost filmat în timp ce fura bani din casa de marcat a unui magazin-mixt, cu sediul pe bulevardul Gării, din Lehliu-Gară.

În zonă, magazinul este unoscut drept al lui Marian Turbatu. De dimineață, patroana ne confirmă apucăturile polițistului: “El era prieten cu noi. Pe mine m-a deranjat că era prieten cu noi. Eu îl lăsam să intre, dar nu mă gândeam că-mi ia, nici nu-mi trecea prin cap c-ar putea să facă așa ceva. Nici nu-mi trecea prin cap și nici n-am înțeles… Cred că nici el…” Patroana afirmă că l-a chestionat în legătură cu furturile repetate comise de acesta, din casa de marcat: “A spus ceva că trebuia să ia el orez, să-i dau eu ceva, niște bani… Cred că pur și simplu n-avea bani și, fiind așa la îndemână… După ce l-am prins, m-am uitat pe camere.” Ne spune că nu mai are habar de câte ori polițistul Iulian Vlad Boerescu s-a servit cu bani, din casa de marcat a magazinului.

Venea frecvent, pretextând că este prieten cu fata patronilor. “E polițist și tocmai d-asta nu vreau să-i fac rău.”

De situație au luat abia acum la cunoștință șefii săi din cadrul Biroului Poliției Rutiere Autostrăzi . “El e nou la noi. Altfel, este un polițist foarte zelos. Avem nevoie de toate aceste date pentru a ne informa superiorii.” Iulian Vlad Boerescu nu era de tură.

În Lehliu Gară, ne-a răspuns mama acestuia: “Nu este adevărat. Nu înțeleg de unde sunt acuzațiile astea în primul rând.” Contactat, Iulian Vlad Boerescu s-a arătat contrariat: “Eu nu înțeleg ce bani.” Invitat să ne explice metoda prin care șterpelea banii din casa de marcat a magazinului-mixt administrat de Marian Turbatu, brusc a devenit extrem de absorbit de cu totul alte activități: “Sunt puțin ocupat acum.” Singura reacție a acestuia legată de modul prin care reușea să fure a fost aceasta: “Hmm.” Ulterior nu a mai putut fi contactat.

Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
WhatsApp chat