Încolțit de datorii: S-a spânzurat Nastradin – VIDEO

Ion Viorel, cunoscut drept Nastradin, om de afaceri călărășean, s-a spânzurat în seara zilei de sâmbătă spre duminică, pe fondul unui consum exagerat de băuturi alcoolice.

Implicat în comerțul cu cereale

Nastradin era implicat în comerțul și transportul cerealelor. Pe strada Berzei, nr. 19, domiciliul acestuia, figurează, din datele deținute de noi, două firme. Este vorba de SC A Tri SRL, cu număr de înregistrare în Registrul Comerțului J51/152/2007, CUI 21279820. Între 2012 – 2014, a avut o cifră de afaceri de 54.406.224 lei, la un profit brut raportat de 574.550 lei. Cealaltă firmă specializată în transportul cerealelor se numește SC Atri Cereal Trans SRL, este înființată în 2011 și de atunci nu a înregistrat nici un fel de venituri.

Obiectul controalelor Inspecției Fiscale

Se afirmă că avea mari probleme financiare, din care nu este exclusă nici varianta că avea datorii foarte mari la cămătari. A achiziționat mașini de transport, fără însă să mai poată acoperi ratele bancare. Firmele acestuia fac obiectul unor controale amănunțite ale Inspecției Fiscale din cadrul Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice. La priveghiul din cursul zilei de ieri, 13 februarie, au participat și maneliști celebri, printre care Adrian Minune.